Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έντεκα πρωταθλήματα σε μια φωτογραφία.

Vettel: «Τα ρεκόρ του Σουμάχερ δεν θα καταρριφθούν»

12/11/2018

Μακριά πιστεύει πως ειναι ακόμα o Ηamilton για να καταρρίψει τα ρεκόρ του Michael Schumacher.

Tην άποψη του πως πολλά από τα ρεκόρ του Michael Schumacher δεν θα καταρριφθούν, παρά τα όσα έχει καταφέρει ο Lewis Hamilton τα τελευταία χρόνια, εξέφρασε ο Sebastian Vettel.

O Βρετανός έχει κατακτήσει πέντε φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα, δύο φορές λιγότερες από τον Schumacher, την ίδια στιγμή που ο Γερμανός έχει 91 νίκες, 20 περισσότερες από αυτές που έχει πάρει μέχρι στιγμής ο Hamilton. O Vettel έχει πάρει από την πλευρά του τέσσερα πρωταθλήματα, έχοντας στο παλμαρέ του 52 νίκες.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για το αν θα ξεπεραστούν τα ρεκόρ του Schumi, ο Vettel απάντησε: «Δεν ξέρω, εξαρτάται από το κατά πόσο θα είμαστε ανταγωνιστικοί και πόσο καλός θα είναι ο Lewis. Πιστεύω πως τα ρεκόρ του Michael είναι ακόμα μακριά.»

Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari αναφέρθηκε και στις πιθανότητες που έχει η Ferrari να κατακτήσει το πρωτάθλημα κατασκευαστών λέγοντας: «Στοχεύουμε σε αυτό αλλά είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει. Προφανώς, το μονοθέσιο μας είναι πίσω εκεί που το ξέρουμε και είμαστε καλά μαζί του, στους τελευταίους δύο αγώνες είμαστε ανταγωνιστικοί. Ελπίζω να συνεχίσουμε και εδώ και στο Abu Dhabi και να τους δυσκολέψουμε.»
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις