Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Υπογράφονται οι αλλαγές για το αεροδυναμικό κομμάτι των μονοθεσίων της F1.

Υπογράφονται οι αεροδυναμικές αλλαγές στην F1

29/6/2018

Μόνο οι υπογραφές λείπουν προκειμένου να κατοχυρωθούν και επίσημα οι αλλαγές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στα μονοθέσια της Formula 1 αναφορικά με το κομμάτι της αεροδυναμικής.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ross Brawn οι αλλαγές αυτές έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των ομάδων και των αρμόδιων φορέων και θα υπογραφούν στις 4 Ιουλίου για να ισχύσουν από την αγωνιστική περίοδο του 2019. Αυτές οι αλλαγές συμφωνήθηκαν σε συνεδρίαση της Τεχνικής Ομάδας Εργασίας την περασμένη εβδομάδα, με τους αρχηγούς των ομάδων να είναι αυτοί που θα σφραγίσουν τη συμφωνία.
 
«Χρειάστηκε κάποια τελειοποίηση στο κομμάτι της αεροδυναμικής, η οποία έχει γίνει. Όσο γνωρίζω, όλα έχουν συμφωνηθεί και πρέπει να είμαστε σε πολύ καλό σημείο», ήταν τα λόγια του Brawn.

Ενόψει το νέων κανονισμών για το 2019, ο Brawn αναγνώρισε ότι δεν θα είναι μόνο χρήσιμοι για να οδηγήσουν τις ομάδες και τα μονοθέσια σε μία ομαλή μετάβαση ενόψει των μεγαλύτερων αλλαγών που σχεδιάστηκαν για τα αυτοκίνητα για το 2021, καθώς θεωρεί πως είναι επίσης μια δοκιμαστική εμπειρία όσον αφορά τη συνεργασία μεταξύ των ομάδων, της FIA και της ομάδας μηχανικών που απασχολούνται στην F1 για τη μελέτη μελλοντικών ιδεών.
 
Τέλος επιβεβαίωσε ότι στη συνάντηση της Ομάδας Στρατηγικής την επόμενη εβδομάδα οι επικεφαλής των ομάδων θα συζητήσουν περαιτέρω λεπτομέρειες των αλλαγών για το 2021 αναφέροντας: «Είναι μια άλλη σημαντική φάση για να καθορίσουμε ό, τι όλοι θέλουμε να κάνουμε για το μέλλον».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις