Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Είναι το Audi Q2 καλύτερο από το Peugeot 2008;
17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Είναι το Audi Q2 καλύτερο από το Peugeot 2008;

Διαβάστηκε από 12961 αναγνώστες - 3/5/2022

To Peugeot 2008 είναι ο κυρίαρχος στη B-SUV κατηγορία, αφού συνδυάζει premium χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή! Το ανανεωμένο Audi Q2 έρχεται με φόρα για να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία του Γάλλου! Άραγε έχει τα φόντα και τις δυνατότητες που απαιτούνται για να ανέβει στην πρώτη θέση?

Τα Β-SUV έχουν να αρχίσει να γίνονται εξαιρετικά δημοφιλή στο καταναλωτικό κοινό, παίρνοντας τα ηνία των πωλήσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η μεγάλη απήχησή τους οφείλεται στη δυνατότητα τους να κινούνται ευέλικτα στην καθημερινότητα της πόλης και ταυτόχρονα ότι είναι κατάλληλα και για εξορμήσεις σε off-road μονοπάτια. Ταυτόχρονα οι επιλογές που λανσάρουν οι εταιρίες στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι αρκετές  και ενδιαφέρουσες, αν και παρατηρείται μια έλλειψη στα πιο premium μοντέλα.  Τα μόνα premium είναι το Peugeot 2008, Mini Countryman, Audi Q2 και DS3 Crossback. Εμείς δοκιμάζουμε το βασιλιά Peugeot 2008, που είναι πρώτο συνολικά στην ευρύτερη κατηγορία των SUV και τον διεκδικητή Audi Q2, που ανανεώθηκε στα σημεία.


Το νέο 2008 αποτελεί μία ωδή στην ποιότητα κύλισης τόσο σε αστικές όσο και υπεραστικές διαδρομές

Το νέο 2008 αποτελεί μία ωδή στην ποιότητα κύλισης τόσο σε αστικές όσο και υπεραστικές διαδρομές

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 
Εμφάνιση: Εκπληκτική σχεδίαση  το 2008, σπορτίφ το Q2
Το Peugeot 2008, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, σόκαρε ευχάριστα με την εκπληκτική του σχεδίαση και έθεσε νέα σχεδιαστικά δεδομένα στην κατηγορία. Οι δυναμικές γραμμές του αμαξώματος, σε συνδυασμό με τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος και το ιδιαίτερα εκφραστικό εμπρός μέρος με το οριζόντιο καπό, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα ελκυστικό σύνολο. Ο premium χαρακτήρας αναβλύζει  από όποια γωνία και να το κοιτάξεις. Το Audi Q2, μετά τη σχεδιαστική του αναβάθμιση, είναι πλέον πιο εντυπωσιακό και η δυναμική του σχεδίαση δίνει την αίσθηση της ακατάπαυστης  κίνησης, ακόμα κι όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Οι ανασχεδιασμένοι  προφυλακτήρες, οι έντονες γωνίες και οι έκκεντρες γραμμές τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του γερμανικού μοντέλου. Το σύνολο ολοκληρώνει ιδανικά τα LED εμπρός φωτιστικά σώματα που «αγκαλιάζουν» ειδυλλιακά την νέα εντυπωσιακή νέα μάσκα. Ενδιαφέρον το Audi Q2, αξεπέραστο το 2008, πόντος για το Γάλλο.
 

Εσωτερικό: Ποιοτική κατασκευή το Q2, φουτουριστικό και ευρύχωρο το 2008
Η Audi ανανέωσε και την καμπίνα του Q2 στα σημεία, τονίζοντας τον «premium»
χαρακτήρα της. Από την πρώτη επαφή ο οδηγός έρχεται σε επαφή με το κορυφαίο ποιοτικό επίπεδο, που μας έχει συνηθίσει η γερμανική εταιρία, καθώς και με πληθώρα τεχνολογικών συστημάτων ασφαλείας, άνεσης και ψυχαγωγίας. Εσωτερικά τις μεγαλύτερες αλλαγές τις συναντάμε στους αεραγωγούς και στον επιλογέα. Ωραίο το καινούργιο εσωτερικό του Audi Q2, αλλά η σχεδίαση του εσωτερικού διακόσμου του Peugeot 2008 είναι απλά συγκλονιστική. Φουτουριστικό, γεμάτο τεχνολογικά στοιχεία και κατασκευασμένο με  εξαιρετικής ποιότητας πλαστικά, το εσωτερικό του γαλλικού B-SUV θα έπρεπε να διδάσκεται σαν ξεχωριστό μάθημα στις σχολές σχεδίασης. Άκρως εντυπωσιακός είναι κι ο 3D ψηφιακός πίνακας οργάνων, που υπάρχει στις πιο ακριβές εκδόσεις. Το 2008 κερδίζει κατά κράτος στην ευρυχωρία του εσωτερικού και στο χώρο αποσκευών τo Audi. To SUV της Peugeot μπορεί να φιλοξενήσει πιο άνετα 4 ενήλικες επιβάτες, με περισσότερο χώρο για τα γόνατα και το κεφάλι, ενώ έχει 434 λίτρα αποθηκευτικού χώρου έναντι 405 του Q2. Το Peugeot δεν έχει αντίπαλο εδώ, ένας ακόμα πόντος.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε