Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3+1 οικογενειακά που δεν θα σε κρεμάσουν στην προσπέραση

3+1 οικογενειακά που δεν θα σε κρεμάσουν στην προσπέραση

3+1 οικογενειακά που προσπερνούν γρήγορα

Διαβάστηκε από 14477 αναγνώστες - 29/3/2023

Συγκρίνουμε τις μετρήσεις των μοντέλων που έχουμε δοκιμάσει και παρουσιάζουμε 4 βενζινοκίνητα οικογενειακά τα οποία προσπερνούν γρήγορα. Η τετράδα αποτελείται από τα Ford Focus, Renault Megane, Seat Leon και VW Golf, τα οποία έχουν ισχύ από 140 έως 155 άλογα. Ποιο θα βρεθεί στην κορυφή;

4 οικογενειακά που δεν θα σε «κρεμάσουν» στην προσπέραση

Τα οικογενειακά αυτοκίνητα πρέπει να έχουν επαρκή ευρυχωρία, αλλά οφείλουν ταυτόχρονα να έχουν ικανοποιητικές επιδόσεις, προκειμένου να μπορούν να προσπερνούν με ασφάλεια σε επαρχιακούς δρόμους όταν είναι φορτωμένα, αφού όσο πιο γρήγορα προσπερνάς σε δρόμο χωρίς νησίδα, τόσο λιγότερο μένεις εκτεθειμένος στο αντίθετο ρεύμα.

Ανατρέξαμε στις μετρήσεις των μοντέλων που έχουμε δοκιμάσει και βρήκαμε 4 οικογενειακά μοντέλα που επιταχύνουν σβέλτα από τα 80 στα 120 χλμ/ώρα. Επιλέξαμε βενζινοκίνητες εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο για να δούμε καλύτερα την ελαστικότητα του κινητήρα, αφού τα αυτόματα κάνουν kick-down, κατεβάζοντας 1 ή 2 σχέσεις, επιταχύνοντας τη διαδικασία.

Ford Focus, Renault Megane, Seat Leon και VW Golf είναι τα 4 αυτοκίνητα, με ισχύ από 140 έως 155 άλογα. Ας δούμε ποιο θα βρεθεί στην κορυφή της λίστας, η οποία έχει κατάταξη με βάση τις ρεπρίζ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε