Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
3 Plug-in υβριδικά αντί για ηλεκτρικά

3 Plug-in υβριδικά αντί για ηλεκτρικά

Διαβάστηκε από 5480 αναγνώστες - 25/1/2023

Αν θες να μπεις χωρίς φόβο στον κόσμο των ηλεκτρικών, ιδού 3 Plug-in υβριδικά μοντέλα που αξίζει να επιλέξεις: Cupra Leon, Opel Astra PHEV και Renault Captur E-Tech συνδυάζουν τα καλύτερα από δύο κόσμους, έχουν τιμή από 38.170 ευρώ και πραγματική κατανάλωση έως και 2,1 λτ/100 χλμ στην πόλη.

3 προσιτά Plug-in υβριδικά μοντέλα: Cupra Leon, Opel Astra PHEV, Renault Captur E-Tech

Τα Plug-in υβριδικά αυτοκίνητα γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ των «παραδοσιακών» μοντέλων με θερμικούς κινητήρες και των αμιγώς ηλεκτρικών.

Φορτίζουν στην πρίζα, μπορούν να κινηθούν αποκλειστικά με ρεύμα, αλλά έχουν στη διάθεσή τους ένα βενζινοκίνητο ή diesel μοτέρ το οποίο κάνει τα πράγματα πιο γνώριμα και εκμηδενίζει το άγχος της αυτονομίας και της ανεύρεσης φορτιστή.

Κάναμε έρευνα στα μοντέλα που έχουμε μετρήσει ως τώρα και σας παρουσιάζουμε 3 Plug-in υβριδικά με προσιτή τιμή, τα οποία αποτελούν καλές επιλογές αντί για αμιγώς ηλεκτρικά.
Cupra Leon, Opel Astra PHEV και Renault Captur E-Tech είναι τα 3 μοντέλα, τα οποία ξεχωρίζουν σε διαφορετικό τομέα το κάθε ένα. Ας δούμε τη λίστα, η οποία έχει κατάταξη με βάση την τιμή.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε