Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 μικρά SUV με πορτ-μπαγκάζ πάνω από 400 λίτρα

5 μικρά SUV με πορτ-μπαγκάζ πάνω από 400 λίτρα

5 μικρά SUV με πορτ-μπαγκάζ πάνω από 400 λίτρα

Διαβάστηκε από 12698 αναγνώστες - 22/3/2023

Τα μικρά SUV καταφέρνουν να συνδυάσουν τις «μαζεμένες» εξωτερικές διαστάσεις με τη μεγάλη ευρυχωρία. Ιδού τα Ford Puma, Nissan Juke, Peugeot 2008, Renault Captur και VW T-Cross, 5 μοντέλα με πορτ-μπαγκάζ που μπαίνει στα «χωράφια» οικογενειακών μικρομεσαίων, αφού έχουν όγκο περισσότερο από 400 λίτρα.

5 μικρά SUV με πορτ-μπαγκάζ αντάξιο οικογενειακών

Κάθε νέα γενιά αυτοκινήτων έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτή που αντικαθιστά. Έτσι, τα μικρά SUV δεν είναι όσο «μικρά» νομίζουμε, και μπορούν να «παντρεύουν» τις συγκρατημένες διαστάσεις με μεγάλη ευρυχωρία, κάτι που τα καθιστά ικανά να καλύψει τις ανάγκες μιας μικρής οικογένειας. Ο χώρος αποσκευών των μικρών SUV πολλές φορές συναγωνίζεται αυτόν των μικρομεσαίων οικογενειακών, ενώ στο πίσω κάθισμα μπορούν να ταξιδέψουν με άνεση 2 ενήλικες επιβάτες.

Ψάξαμε στις μετρήσεις των μοντέλων που έχουμε δοκιμάσει και σας παρουσιάζουμε 5 ιδιαίτερα «αεράτα» μικρά SUV, με κριτήριο την χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ, η οποία είναι μεγαλύτερη των 400 λίτρων, ανώτερη δηλαδή και από αρκετά μικρομεσαία μοντέλα.

Η πεντάδα απαρτίζεται από το Ford Puma, το Nissan Juke, το Peugeot 2008, το Renault Captur και το VW T-Cross. Ποιο θα βρεθεί στην κορυφή;

Ας δούμε την τελική κατάταξη με βάση την ευρυχωρία του πορτ-μπαγκάζ, καθώς και τις αναλυτικές μετρήσεις του εσωτερικού.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε