Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Citroen C3 VS Volkswagen Polo Συγκριτικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen C3 VS Volkswagen Polo Συγκριτικό

Citroen C3 VS VW Polo: Θα έπαιρνες C3 με 2.000 ευρώ λιγότερα;

Διαβάστηκε από 17097 αναγνώστες - 8/6/2023

Συγκρίνουμε το Citroen C3 των 83 ίππων με το VW Polo με τα 95 άλογα, και τα βαθμολογούμε στην κατανάλωση, στην ευρυχωρία, στις επιδόσεις, στις εγγυήσεις, στον εξοπλισμό και στην τιμή.

Συγκρίνουμε το Citroen C3 με το VW Polo και τα βαθμολογούμε

Το VW Polo είναι ένα δημοφιλές μικρό, το οποίο είναι διαθέσιμο για αγορά με τιμή από 20.900 ευρώ στην εισαγωγική έκδοση με κινητήρα 95 ίππων.

Στην ίδια κατηγορία βρίσκουμε και το Citroen C3, το οποίο έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό και τα πηγαίνει καλά σε πωλήσεις. Το γαλλικό μικρό έχει τιμή από 17.000 ευρώ για την βασική έκδοση με μοτέρ 83 ίππων, ενώ το δεύτερο πακέτο εξοπλισμού που είναι αρκετά πιο πλούσιο κοστίζει λίγο παραπάνω, και πιο συγκεκριμένα 18.950 ευρώ, μια τιμή που έρχεται πιο κοντά σε αυτή του Polo.

Ποιο μοντέλο είναι καλύτερο; Για να το ανακαλύψουμε, συγκρίνουμε το Citroen C3 με το VW Polo στις προαναφερθείσες εκδόσεις και τα βαθμολογούμε στην κατανάλωση, στην ευρυχωρία, στις επιδόσεις, στον εξοπλισμό, στην τιμή και στις εγγυήσεις. Η αξιολόγηση θα δείξει όχι μόνο ποιο αυτοκίνητο υπερτερεί συνολικά, αλλά θα αναδείξει τις «αρετές» του εκάστοτε μοντέλου και παράλληλα θα μας δώσει μια εικόνα από το πόσο ανταγωνιστικά είναι στην κατηγορία τους.

Ας δούμε αρχικά τον πίνακα με τη συνολική βαθμολογία του Citroen C3 και του VW Polo.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε