Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
DS DS4 VS OPEL ASTRA Συγκριτικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

DS DS4 VS OPEL ASTRA Συγκριτικό

DS 4 VS Opel Astra: Premium μικρομεσαία Plug-in υβριδικά

Διαβάστηκε από 43265 αναγνώστες - 3/3/2023

Το Opel Astra έχει γίνει πιο premium και συγκρίνεται με το DS 4. Βάζουμε «απέναντι» τις Plug-in υβριδικές εκδόσεις και τις αξιολογούμε στην κατανάλωση, στις επιδόσεις, στην ευρυχωρία, στον εξοπλισμό, στην εγγύηση και στην τιμή. Εντυπωσιακά και τα δύο, εσύ ποιο θα επέλεγες;

Συγκρίνουμε το DS 4 με το Opel Astra και τα βαθμολογούμε

Η DS Automobiles ξεκίνησε ως το premium παρακλάδι της Citroen, και από το 2015 απέκτησε τη δική της υπόσταση ως ξεχωριστή εταιρεία, κατασκευάζοντας μοντέλα που διέπονται από πολυτέλεια και avant-garde σχεδιασμό. Ένα από αυτά είναι το DS 4, ένα μικρομεσαίο όχημα με στοιχεία από crossover αμαξώματα, το οποίο είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης, diesel αλλά και ως Plug-in υβριδικό.

Μια εδραιωμένη ονομασία στην κατηγορία των μικρομεσαίων είναι και αυτή του Opel Astra, μιας και το μοντέλο από το Russelsheim έχει ιστορία 32 ετών. Πλέον το Opel Astra βρίσκεται στην 6η γενιά του και έχει γίνει πιο premium, κάνοντας τη σύγκριση με το DS 4 αναπόφευκτη.

Όπως και το DS 4, έτσι και το Opel Astra προσφέρεται με μοτέρ βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και σε Plug-In υβριδική έκδοση. Επιλέγουμε τα τελευταία μηχανικά σύνολα και συγκρίνουμε το DS 4 με το Opel Astra που συνδυάζουν το παρόν με το μέλλον, δηλαδή τους κινητήρες εσωτερικής καύσης με τους ηλεκτρικούς, και βλέπουμε ποιο Plug-In υβριδικό είναι καλύτερο.

Η σύγκριση θα γίνει στους τομείς κατανάλωσης, ευρυχωρίας, επιδόσεων, εγγυήσεων και τιμής. Τα δυο αυτοκίνητα θα βαθμολογηθούν με άριστα το 100, ούτως ώστε να δούμε με αντικειμενικά κριτήρια ποιο υπερισχύει και παράλληλα να φανεί πόσο ανταγωνιστικά είναι στην κατηγορία τους.

Ας δούμε πρώτα με μια ματιά τα αποτελέσματα του συγκριτικού στους κυριότερους τομείς.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε