Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
FORD FIESTA ST VS HYUNDAI i20 N Συγκριτικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

FORD FIESTA ST VS HYUNDAI i20 N Συγκριτικό

Ford Fiesta ST VS Hyundai i20 N: Συγκρίνουμε τα 2 πυραυλάκια

Διαβάστηκε από 98869 αναγνώστες - 14/1/2023

Συγκρίνουμε τα δυο πιο «καυτά» μικρά hot-hatches, δηλαδή το Ford Fiesta ST και το Hyundai i20 N, τα αξιολογούμε και τα βαθμολογούμε με κριτήρια τις επιδόσεις, την κατανάλωση, την ευρυχωρία, τον εξοπλισμό, τις εγγυήσεις και την τιμή. Αναμένεται να δημιουργήσουν τις δικές τους «σχολές» και να κερδίσουν ένα πιστό κοινό. Εσύ ποιό από τα δύο θα επέλεγες;

Συγκρίνουμε το Ford Fiesta ST με το Hyundai i20 N και τα βαθμολογούμε

Το Hyundai i20 N εμφανίστηκε με σκοπό να απειλήσει το Ford Fiesta ST, που ήταν το μόνο ανόθευτο μικρό hot-hatch που είχε απομείνει στην κατηγορία. Το «θυμωμένο» Ford ανανεώθηκε πρόσφατα στα σημεία, και είναι έτοιμο να  υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ποιο από τα δύο μικρά GTi είναι καλύτερο; Για να το μάθουμε, συγκρίνουμε το Ford Fiesta ST με το Hyundai i20 N και τα βαθμολογούμε με άριστα το 100. Η αξιολόγηση θα γίνει με κριτήρια τις επιδόσεις από στάση και εν κινήσει, τον εξοπλισμό, την τιμή, την εγγύηση, αλλά και την κατανάλωση και την ευρυχωρία, στοιχεία που πάντα θα παίζουν το ρόλο τους κατά την επιλογή ενός μικρού αυτοκινήτου, ακόμα και τέτοιας φιλοσοφίας.

Το Ford Fiesta ST έχει κινητήρα 1,5 λίτρων που αποδίδει 200 άλογα και είναι διαθέσιμο στην έκδοση ST3 που κοστίζει 31.382 ευρώ. Ο κορεάτης αντίπαλος, το Hyundai i20 N, έχει μοτέρ 1,6 λίτρων με ισχύ 204 ίππους, και πωλείται με τιμή από 27.190 ευρώ.

Ας δούμε την έκβαση της μονομαχίας!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε