Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
SEAT IBIZA VS SKODA FABIA Συγκριτικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

SEAT IBIZA VS SKODA FABIA Συγκριτικό

Seat Ibiza VS Skoda Fabia: Σχεδόν ισοπαλία… αλλά

Διαβάστηκε από 53849 αναγνώστες - 10/1/2023

Συγκρίνουμε το Seat Ibiza με τη Skoda Fabia, και βλέπουμε τα σημεία που διαφέρουν τα δύο μικρά μοντέλα του Ομίλου VW. Παράλληλα τα αξιολογούμε στην κατανάλωση, στην ευρυχωρία, στις επιδόσεις, στην τιμή και στην εγγύηση και βλέπουμε πώς «στέκονται» απέναντι από τον ανταγωνισμό.

Συγκρίνουμε το Seat Ibiza με τη νέα Skoda Fabia και τα βαθμολογούμε

Η καινούργια Skoda Fabia είναι ριζικά ανανεωμένη και έχει αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς συγκριτικά με τις προηγούμενες γενιές. Για να ανακαλύψουμε πόσο καλή έχει γίνει, συγκρίνουμε νέα Fabia με ένα άλλο μικρό μοντέλο του Group VW, το Seat Ibiza.

Τα δυο οχήματα θα αξιολογηθούν στην ευρυχωρία, στην κατανάλωση, στις επιδόσεις, στην εγγύηση, στην τιμή και στον εξοπλισμό, και θα βαθμολογηθούν με άριστα το 100. Με αυτό τον τρόπο θα δούμε με αντικειμενικά κριτήρια ποιο αυτοκίνητο είναι καλύτερο, καθώς και το πόσο ανταγωνιστικά είναι συγκριτικά με τα υπόλοιπα οχήματα της κατηγορίας τους.

Επιλέξαμε το Seat Ibiza και τη Skoda Fabia με τον κινητήρα 110 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Με το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο το Ibiza είναι διαθέσιμο από την έκδοση Style και κοστίζει 19.190 ευρώ, ενώ η Fabia έχει τιμή από 17.500 ευρώ για το πακέτο Ambition.

Ας δούμε με μια ματιά την συνολική βαθμολογία και τους κυριότερους τομείς σύγκρισης.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε