Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα 5+1 μικρά με τις πιο πλούσιες βασικές εκδόσεις

Τα 5+1 μικρά με τις πιο πλούσιες βασικές εκδόσεις

Διαβάστηκε από 6766 αναγνώστες - 14/6/2023

Πόσο «βασικές» είναι οι εισαγωγικές εκδόσεις των μικρών μοντέλων σήμερα; Κάνουμε έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζουμε τα 6 μικρά που έχουν τον πλουσιότερο εξοπλισμό από τη βασική έκδοση, τα οποία είναι τα Ford Fiesta, Hyundai i20, Opel Corsa, Peugeot 208, Toyota Yaris και VW Polo.

Ποια είναι τα μικρά με τον πλουσιότερο εξοπλισμό από τη βασική έκδοση;

Οι βασικές εκδόσεις των αυτοκινήτων της μικρής κατηγορίας γίνονται ολοένα και πιο πλούσιες, κάτι που μέχρι ένα σημείο μπορεί να δικαιολογήσει την αύξηση στην τιμή τους. Στοιχεία εξοπλισμού που θεωρούνταν «πολυτέλεια» στο παρελθόν, όπως έγχρωμη οθόνη infotainment, 4 ηλεκτρικά παράθυρα και LED φώτα τώρα είναι ιδιαίτερα συνηθισμένα και μερικά μοντέλα τα έχουν διαθέσιμα χωρίς επιπλέον χρέωση, ενώ οδηγικά βοηθήματα όπως το αυτόματο φρενάρισμα και το σύστημα διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας βρίσκονται στον standard εξοπλισμό ορισμένων μικρών και αυξάνουν την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών.

Ποια είναι τα μικρά με τον πλουσιότερο εξοπλισμό από τη βασική έκδοση; Για να το ανακαλύψουμε κάναμε έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζουμε τα 6 μοντέλα με την πιο πλουσιοπάροχη εισαγωγική έκδοση. Αυτά είναι τα Ford Fiesta, Hyundai i20, Opel Corsa, Peugeot 208, Toyota Yaris και VW Polo

Αρχικά πρέπει να αναφέρουμε πως όλα τα μικρά μοντέλα της αγοράς διαθέτουν standard εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, τιμόνι με πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών, υποβοήθηση στο σύστημα διεύθυνσης, ESP, αντισπίν, βάσεις ISOFIX για παιδικό κάθισμα, 6 αερόσακους, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, καθώς και air condition.

Ας δούμε την τελική κατάταξη των πιο πλούσιων μικρών από τη βασική έκδοση!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε