Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην αγγελία δεν αναφέρονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Σε δημοπρασία στο eBay βρίσκεται μια «σπάνια» Porsche Carrera GT.

Ενώ oι πραγματικές Carrera GT έχουν μια πολυτελέστατη καμπίνα, δεν συμβαίνει το ίδιο με την ρέπλικα.

15.000 ευρώ για «Porsche Carrera GT»

29/10/2018

Μια αγγελία διαφορετική από τις άλλες υπάρχει στο eBay και τραβά μεγάλο ενδιαφέρον. Δείτε γιατί.

Σε δημοπρασία στο eBay βρίσκεται μια «σπάνια» Porsche Carrera GT, ωστόσο, όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς αν την παρατηρήσει διεξοδικά, πρόκειται για μια πολύ κακή απομίμηση.

Στην αγγελία δεν αναφέρονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και το μόνο που γίνεται γνωστό είναι ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση γιατί έχει περάσει το περισσότερο μέρος της ζωής του σε γκαράζ και ότι ο ιδιοκτήτης θέλει περίπου 15.000 ευρώ για να το αποχωριστεί.

Σίγουρο πρέπει να θεωρείται ότι παρά το έμβλημα V12 που έχει πάνω του το μοντέλο, η ισχύς πηγάζει σίγουρα από κάποιο πιο «γήινο» μοτέρ. Αλλωστε ούτε και οι πραγματικές Carrera GT δεν εξοπλίζονται με V12 μοτέρ αλλά αντιθέτως, «φορούν» έναν V10 κινητήρα 5,7 λίτρων, συνολικής ιπποδύναμης 612 ίππων και 590 Νm ροπής μέσω ενός 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου.

Τέλος, ενώ oι πραγματικές Carrera GT έχουν μια πολυτελέστατη καμπίνα, δεν συμβαίνει το ίδιο με την ρέπλικα, αφού, όπως μπορείτε να δείτε, ο εσωτερικός διάκοσμος βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις