Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αφοί Κατσιαβού: Γλύτωσε τα τέλη και φύγε με γεμάτο πορτοφόλι.Προλαβαίνεις!

18/12/2017

Οι Αφοί Κατσιαβού σου δίνουν τη δυνατότητα να «ξεφορτωθείς» το αμάξι βάσανο, χωρίς καμία επιβάρυνση ή ταλαιπωρία. Δες πως θα φύγεις με χρήματα συμπληρώνοντας απλά μία φόρμα.

Θέλετε να απαλλαγείτε από τέλη κυκλοφορίας και να γεμίσετε παράλληλα το πορτοφόλι σας; Οι Αφοί Κατσιαβού σας έχουν την καλύτερη πρόταση. Αποσύρετε το όχημα σας χωρίς καμία ταλαιπωρία και επιστρέψτε σπίτι σας με χρήματα που δεν υπολογίζατε. Μέχρι και την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, έχετε το δικαίωμα να βγείτε διπλά κερδισμένοι. Δείτε πως:
 
Πατώντας εδώ, κατεβάζετε την ειδική φόρμα, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και αφού την στείλετε στην εταιρία, εντός λίγης ώρας θα έχετε ενημερωθεί για την καλύτερη δυνατή προσφορά.
 

 
Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΙΑΒΟΥ ΟΕ ιδρύθηκε από το 2006 και είναι πρωτοπόρα στον τομέα διαχείρισης οχημάτων προς ανακύκλωση για τον νομό Στερεάς Ελλάδος. Με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες μπορεί να σας απαλλάξει από το βάσανο των τελών κυκλοφορίας και στη θέση τους να σας δώσει χρήματα.

Παραδώστε το όχημα σας έως στις 20 Δεκεμβρίου είτε στο Επίσημο Κέντρο Ανακύκλωσης για την Στερεά Ελλάδα  ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΙΑΒΟΥ ΟΕ, είτε στο δεύτερο κατάστημα εντός Αττικής, και επωφεληθείτε το όφελος .

Απαραίτητα Δικαιολογητικά :
  • Αδεια κυκλοφορίας
  • Φωτοτυπία ταυτότητας ιδιοκτήτη
  • Βεβαίωση τελών κυκλοφορίας
 
Για ιδιαίτερες περιπτώσεις και περισσότερες πληροφορίες καλέστε στις γραμμές εξυπηρέτησης  22310.36.448  Wup 6984.349.273 vodafone 6945.806.967
 
 
Επικοινωνία
 
Επωνυμία: Κατσιαβός Car Parts -  Αφοί Κατσιαβού
 
Διεύθυνση: Κεντρικό κατάστημα στη Ροδίτσα Λαμίας – Υποκατάστημα Γ.Τσαμάλη Αχαρναί
 
Τηλ. 22310-36.448
Websitewww.afoikatsiavou.gr
Email: [email protected] / [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις