Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αλλαγή ηγεσίας - Comline, Motaquip & Allied Nippon

15/5/2019

Ο Ishan Kamdar διορίστηκε Group Managing Director για τις εταιρείες Comline, Motaquip και Allied Nippon, διαδεχόμενος τον πατέρα του και επί σειρά ετών Managing Director, Divyesh Kamdar, ο οποίος θα συνεχίσει ως Group Chairman.

Με άμεση ισχύ, ο Ishan Kamdar αναλαμβάνει τη θέση του Group Managing Director για τις εταιρείες Comline, Motaquip και Allied Nippon. Ο Ishan διαδέχεται τον πατέρα του, Divyesh Kamdar, τον ιδρυτή της Comline Auto Parts, ο οποίος συνεχίζει ως Group Chairman να διαδραματίζει ενεργό ρόλο στη διαχείριση της μακροπρόθεσμης στρατηγικής και της τοποθέτησης των εταιρειών του Group στην αγορά.
 
Ο Ishan, πτυχιούχος του πανεπιστημίου του Cambridge με πτυχίο MA in Economics, εντάχθηκε στον όμιλο το 2010. Από τότε έχει αναλάβει μία σειρά θέσεων με πιο πρόσφατη αυτή του Business Development Director έχοντας υπό την ευθύνη του συνεργασίες-κλειδιά  και επιτυγχάνοντας σημαντική εμπορική ανάπτυξη.
 
"Ο Ishan έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην κερδοφόρα ανάπτυξη της επιχείρησής μας", δήλωσε ο Divyesh Kamdar, Group Chairman, "από τότε που εντάχθηκε στον όμιλο, η έντονη εστίασή του στην επιχειρηματική στρατηγική και την ανάπτυξη εμπορικών συμμαχιών έχει αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Προχωρώντας μπροστά είμαι βέβαιος ότι το όραμα και το ταλέντο του θα οδηγήσουν την οργάνωση του ομίλου στο επόμενο επίπεδο."
 
Ο διορισμός του Ishan Kamdar ως Group Managing Director έχει ήδη ενεργοποιήσει την επανευθυγράμμιση της εσωτερικής δομής των εταιρειών του Ομίλου, καθώς επιδιώκει να επιτύχει το ΅one company cultureΆ, την κοινή κουλτούρα.
 
"Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να αναλάβω τη θέση του Group Managing Director και χαίρομαι για την ευκαιρία που μου δίνεται να ηγηθώ αυτής της μεγάλης οργάνωσης", δήλωσε ο Ishan Kamdar, "Καθώς το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον παραμένει δυναμικό, τα ισχυρά μας brands και τα κορυφαία μας προϊόντα, μας δημιουργούν τη δυναμική για συνεχή ανάπτυξη.



 
Καθώς προχωρούμε με γρήγορους ρυθμούς, η οργανωσιακή μας δομή θα επαναπροσδιοριστεί για να υποστηρίξει αυτή την ανάπτυξη, αξιοποιώντας περαιτέρω τις συνέργειες των ομάδων. Θα μοιραστούμε την εμπειρία μας σε όλο τον οργανισμό μας και θα προσφέρουμε βελτιωμένη αποτελεσματικότητα. Αυτές οι αλλαγές δεν θα ωφελήσουν μόνο τους πελάτες μας και τους επιχειρηματικούς εταίρους μας, διασφαλίζοντας ότι θα συνεχίσουμε να ξεπερνούμε τις προσδοκίες τους σε κάθε ευκαιρία, αλλά θα μας παράσχουν επίσης μια σταθερή πλατφόρμα για συνεχή επέκταση».

 
H Comline Auto Parts ιδρύθηκε το 1991 και είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ανταλλακτικών αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Με δραστηριότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Ισπανία, η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Ο Όμιλος, μέσω των διαφορετικών brands, προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα ανταλλακτικών τα οποία διαθέτει στην αγορά του aftermarket, σε εφαρμογές πρώτης τοποθέτησης OE καθώς και ως λύση private label στην παγκόσμια πελατειακή του βάση.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις