Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αναφορά ραντάρ ταχύτητας σε Google Maps

19/2/2019

Η πασίγνωστη σε όλους μας εταιρία Google ανακοίνωσε τις νέες τεχνολογίες που θα προσφέρει μέσω της άκρως επιτυχημένης εφαρμογής Maps. Πως θα σου φαινόταν να μαθαίνεις από το Smartphone που έχει μπλόκο η αστυνομία?

Ναι, καλά διάβασες!
Η Google δοκιμάζει την αναφορά ατυχήματος και την αναφορά ραντάρ ταχύτητας στην πλατφόρμα της. Προσπαθώντας να μπει πάνοπλη στην κόντρα της με την εφαρμογή Waze, εξελίσσει τις προδιαγραφές της και προχωρά σε αλλαγές που θα μας βοηθήσουν ακόμα πιο πολύ. Μόλις παραδοθούν για χρήση τα νέα αυτά χαρακτηριστικά, θα αντλούμε πληροφορίες για αναφορά ατυχημάτων, μπλόκων της αστυνομίας, ραντάρ ταχύτητας κλπ.
Παράλληλα ανακοίνωσε πως θα προστεθεί και η πλοήγηση AR. Η επαυξημένη πραγματικότητα φαίνεται πως είναι το μέλλον του Google Maps καθώς περιορισμένοι σε αριθμό χρήστες ξεκίνησαν να δοκιμάζουν μία πρώιμη έκδοση του νέου χαρακτηριστικού.
H εφαρμογή εντοπίζει την τοποθεσία σου μέσω GPS και έπειτα χρησιμοποιεί δεδομένα από το Street View για να ορίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια τη θέση σου. Ξαφνικά, μεγάλα βέλη και κατευθύνσεις στην οθόνη, σε καθοδηγούν στον προορισμό σου. Προς το παρόν βέβαια μιλάμε για πειραματισμούς, αφού η Google δεν αποκαλύπτει πότε θα δοθεί σε ευρύτερη κυκλοφορία. Αποκάλυψε όμως πως το χαρακτηριστικό θα γίνει διαθέσιμο σύντομα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις