Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πως η 7άρα έφτασε σε αυτήν την κατάσταση δεν έχει γίνει γνωστό.

H μεταμόρφωση της 7άρας BMW (+video)

Διαβάστηκε από 11792 αναγνώστες - 30/3/2019

Mερακλής φανοποιός κατέθεσε όλη την τέχνη του και κατάφερε να κάνει αυτήν την 750i να φαίνεται σαν... ατρακάριστη. Δείτε πως.

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε δει αυτοκίνητα οποιασδήποτε μάρκας και κόστους να πηγαίνουν για σκραπ επειδή είτε από κάποιο τρακάρισμα είτε πιο σπάνια από κάποια καταστροφή, έχουν υποστεί τόσο σοβαρές ζημιές που οι ιδιοκτήτες τους  χάνουν κάθε ελπίδα επισκευής και τα στέλνουν για ανταλλακτικά.



Αυτός εδώ όμως ο χρήστης του Youtube και τεχνίτης φανοποιείου με την ονομασία Arthur Tussik παρουσίασε σε ένα video πως κατάφερε να επαναφέρει μια BMW 750i λίγο πριν το σκραπ στην παλιά της δόξα. Το πως η 7άρα έφτασε σε αυτήν την κατάσταση δεν έχει γίνει γνωστό, πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από 27 ολόκληρες μέρες, ολοκληρώθηκε η πλήρης επισκευή της. Οι 15 από τις 27 μέρες αφιερώθηκαν στο αμάξωμα και τις υπόλοιπες 12 στην βαφή του αυτοκινήτου.

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και μόνο κάποιο έμπειρο μάτι θα μπορούσε να καταλάβει τις διαφορές με μια ολοκαίνουρια 750i. Σίγουρα, το αμάξωμα δεν θα είναι συγκριτικά τόσο στιβαρό και μετρημένο, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι άξιο θαυμασμού.

Δείτε το video.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις