Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εμπνευσμένο από τις ιαπωνικές παραδόσεις είναι το εσωτερικό αυτού του Mitsubishi Lancer

Tο πιο εντυπωσιακό είναι σίγουρα η οροφή, η οποία τόσο στην εξωτερική πλευρά όσο καις την εσωτερική έχει το ίδιο θέμα.

Η εσωτερική εικόνα της οροφής.

Αν και με την πρώτη ματιά φαίνεται το εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου να έχει καλυφθεί από ξύλινα στοιχεία, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Το Lancer που κρατά τις παραδόσεις (+vid)

22/2/2018

Εμπνευσμένο από τις ιαπωνικές παραδόσεις είναι το εσωτερικό αυτού του Mitsubishi Lancer, το οποίο πήραν στα χέρια τους οι άνθρωποι του βελτιωτικού οίκου Vilner και του έδωσαν ένα θέμα σχετικό με τους σαμουράι.

Αν και με την πρώτη ματιά φαίνεται το εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου να έχει καλυφθεί από ξύλινα στοιχεία, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, καθώς οι άνθρωποι της βουλγαρικής εταιρείας έχουν καλύψει το ταμπλό και το κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας με πεπιεσμένο βελούδο, όλα σύμφωνα πάντα με τις παραδόσεις των σαμουράι.
 
Μάλιστα αντί για δέρμα η Vilner αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Amaretta, ένα ύφασμα το οποίο είναι πολύ γνωστό στην Ιαπωνία και είναι κατασκευασμένο από μικροΐνες 4.000 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα. Το συγκεκριμένο υλικό το οποίο λέγεται πως είναι πολύ ανθεκτικό, έχει τοποθετηθεί στο πάνω μέρος του ταμπλό, στο πάνω μέρος των θυρών αλλά και στα κεντρικά τμήματα των καθισμάτων.
 
Ένα από τα πιο εντυπωσιακό στοιχεία είναι η λαβή του χειρόφρενου, η οποία είναι παρόμοια με αυτή ενός σπαθιού Katana, ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι σίγουρα η οροφή, η οποία τόσο στην εξωτερική πλευρά όσο καις την εσωτερική έχει το ίδιο θέμα.

Τέλος σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος το μοντέλο έχει υιοθετήσει LED φωτιστικά σώματα, ενώ νέο σύστημα ανάρτησης που μεγαλώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά, ενώ ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2.0 λίτρων έχει παραμείνει ακλόνητος στη θέση του.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις