Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Black Friday από την Peugeot

17/11/2020

Σημαντικές εκπτώσεις και ευκαιρίες τις επόμενες ημέρες σε όλο το δίκτυο της Peugeot. Σχεδόν σε όλη την γκάμα της, συμπεριλαμβανομένων και των νέων 208, 2008, τις ηλεκτρικές εκδόσεις ακόμη και τα ελαφριά επαγγελματικά, υπάρχουν μειώσεις τιμών που λέγονται μόνο… από κοντά. Δείτε παρακάτω τι ισχύει

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού την περίοδο αυτή, η Peugeot που πρώτη καθιέρωσε τον θεσμό «Black Friday» στην αγορά αυτοκινήτου, εξασφαλίζει και φέτος μοναδικές τιμές για όλα τα μοντέλα της.   
 
Οι προσφορές ισχύουν σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Peugeot πανελλαδικά και αφορούν όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων Peugeot, περιλαμβανομένων των SUV, του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της χρονιάς Peugeot 208, των αμιγώς ηλεκτρικών e-208 και e-2008 καθώς επίσης και όλη τη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.
 
Οι εκθέσεις και τα συνεργεία του δικτύου Peugeot  είναι ανοιχτά και λειτουργούν κανονικά, ενώ τηρούν στο απόλυτο τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφαλείας που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Επιπρόσθετα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το αυτοκίνητο για το οποίο ενδιαφέρονται μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας www.peugeot.gr, να ζητήσουν test drive στον χώρο που τους εξυπηρετεί και να προχωρήσουν σε Onlineκράτηση του μοντέλου σε συνεργασία με τον διανομέα της επιλογής τους.
 
Οι ειδικές τιμές BlackFriday θα είναι σε ισχύ έως το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και ώρα 18.00.   
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις