Η Αγορά Αυτοκινήτου σε συνεργασία με την Ntounis Car Solution σας κάνουν δώρο 2.000 ευρώ για την αγορά του μεταχειρισμένου σας αυτοκινήτου.

Δικά σας 2.000 ευρώ για αγορά μεταχειρισμένου

Διαβάστηκε από 2821 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/12/2018

Η Αγορά Αυτοκινήτου και η εμπορία Ntounis Car Solution σας κάνουν ένα απίστευτο δώρο. Σας χαρίζουν 2.000 ευρώ σε δωροεπιταγές των 1.000 για αγορά μεταχειρισμένου.

 
   
Η Αγορά Αυτοκινήτου, δραστηριοποιείται εδώ και 28 χρόνια στο χώρο της αγοράς των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Όντας το μοναδικό περιοδικό το οποίο περιέχει επώνυμους εμπόρους κα  μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και θέλοντας να ευχαριστήσει όλους εσάς που τόσα χρόνια την στηρίζετε προβαίνει σε μία ακόμη μοναδική κίνηση για τους αναγνώστες της!
 
Σε συνεργασία με την Ntounis Car Solution  την εταιρεία που πρωταγωνιστεί στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας αυτοκινήτων, σας χαρίζει 2.000 ευρώ σε 2 δωροεπιταγές των 1.000 ευρώ.

Επιλέξτε ανάμεσα στα εκατοντάδες ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα της Ntounis Car Solution , και αξιοποιήστε την δωροεπιταγή σας σε όποιο αυτοκίνητο με τιμή αγοράς πάνω από 6.000 ευρώ, εσείς θέλετε. Δείτε εδώ τις επιλογές σας - οι οποίες δεν είναι και λίγες-  
 
Ο Διαγωνισμός
Η διαδικασία για την δωροεπιταγή έχει ως εξής: εφόσον κάνετε like στην σελίδα και Share στην δημοσίευση του διαγωνισμού, καταχωρείτε εδώ τα στοιχεία σας. Στην συνέχεια διαλέγετε 1 από τα αυτοκίνητα  που διαθέτει η εμπορία Ntounis Car Solution με τιμή 6.000 ευρώ και πάνω, και καλές βόλτες.
Οι νικητές μπορούν να εξαργυρώσουν την δωροεπιταγή μέσα σε διάστημα 3μηνών από την ανακοίνωση του νικητή.
 
Συμμετοχές έως 19/12/2018 στις 00:00, η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει την Πέμπτη 20/12/2018.
 
Καλή επιτυχία σε όλους και..καλές αγορές!

 
 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια

Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων