Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μπορεί ένα Lada να κινηθεί όντας φορτωμένο με πέντε τόνους τσιμέντου;

Lada εναντίoν 5 τόνων τσιμέντου...

2/10/2019

Η παρουσία των μοντέλων της Lada στην χώρα μας έχει αφήσει την εντύπωση πως τα αυτοκίνητα της ρωσικής φίρμας είναι τα πιο σκληροτράχηλα. Μπορεί όμως ένα Lada να κινηθεί όντας φορτωμένο με πέντε τόνους τσιμέντου?

Αυτό προσπάθησαν να καταλάβουν οι πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου video, που μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου, βάζοντας στο αυτοκίνητο μια πολύ δύσκολη δοκιμασία.
 
Έτσι πήραν την απόφαση να φορτώσουν το αμάξι με 5 τόνους τσιμέντου και στη συνέχεια να ελέγξουν εάν μπορεί να κινηθεί. Έτσι και έγινε. Αφού αρχικά αφαιρέθηκαν όλα τα καθίσματα εκτός από αυτό του οδηγού, μία μπετονιέρα άδειασε στο πίσω μέρος του Lada το τσιμέντο. Με το επιπλέον βάρος το πίσω μέρος του αυτοκινήτου άγγιξε το έδαφος την ίδια στιγμή που τα ταλαιπωρημένα λάστιχα είχαν γίνει «πίτα».
 
Έχοντας το πρόσθετο βάρος, ο οδηγός μπαίνει στη θέση του και κάνει την πρώτη απόπειρα για να κινήσει το όχημα η οποία όμως πέφτει στο κενό, όπως και οι υπόλοιπες. Για αυτό αποφασίζουν να μεταφέρουν το αυτοκίνητο σε ένα ομαλότερο έδαφος και εκεί αλλάζουν όλα.

Μετά από την πλήρωση των ελαστικών με περισσότερο αέρα, ο οδηγός ξαναμπαίνει μέσα και καταφέρνει να κινήσει το Lada, το οποίο απέδειξε στο video, για μια ακόμα φορά, πως δίκαια διατηρεί τον τίτλο του σκληροτράχηλου.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις