Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Εγγύηση ελαστικών, με την υπογραφή της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.!

Διαβάστηκε από 1998 αναγνώστες - 6/12/2017

Τα ελαστικά είναι το Α και το Ω για την ασφάλεια σας. Γι αυτό το λόγο η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. σας παρέχει πρόγραμμα εγγύησης ελαστικών. Οδηγείστε ξέγνοιαστα γνωρίζοντας ότι φροντίζει εκείνη για εσάς.

Τα ελαστικά είναι το μοναδικό σημείο ενός αυτοκινήτου που έχει άμεση επαφή με το δρόμο. Είναι αυτό που συμβάλει στην ασφαλή μετακίνησή μας και είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες, τον οποίο δεν πρέπει να παραβλέπουμε.

Γι αυτό το λόγο, η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην Ελλάδα από το 1957, καθώς  και επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών LASSA & KENDA, καλύπτει με εγγύηση τα ελαστικά της, με την αγορά κάθε τετράδας.

H δωρεάν αντικατάσταση αφορά τα ελαστικά επιβατικών οχημάτων ιδιωτικής χρήσης, 4x4 & SUV και έχει ισχύ για ένα χρόνο ή 20.000 χιλιόμετρα από την αγορά τους.

Με την αγορά των ελαστικών παρέχεται μια κάρτα μέλους της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, την οποία προσκομίζουν οι πελάτες στο επιλεγμένο Δίκτυο Συνεργατών της εταιρείας, όπου και γίνεται η δωρεάν αντικατάσταση του ενός από τα τέσσερα ελαστικά με ένα ίδιου τύπου (μόνο σε περίπτωση μη επιδιορθώσιμης ζημιάς). Αναλυτικούς Όρους & Προϋποθέσεις του προγράμματος θα βρείτε στις ιστοσελίδες των ελαστικών www.yokohama.gr & www.lassatyres.gr αντίστοιχα. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις