Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Και όμως αυτό το αυτοκίνητο κυκλοφορεί κανονικά στους δρόμους.

Εντυπωσιακό βάγκον όμως με λάθος τρόπο

21/5/2018

Και όμως αυτό το αυτοκίνητο το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στο θέμα που ακολουθεί κυκλοφορεί κανονικά στους δρόμους.

Τα βάγκον μοντέλα είναι γεγονός πως δεν είναι τόσο εντυπωσιακά στη θέασή τους όπως άλλες κατηγορίες αυτοκινήτων, ωστόσο υπάρχουν αρκετά, όπως για παράδειγμα το Audi RS6 ή η Mercedes-AMG E 63 Estate, τα οποία συγκεντρώνουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να προσέξεις. Ωστόσο όταν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο τι γίνεται;
 
Την απάντηση σε αυτή την ερώτηση φαίνεται ότι έψαξε να βρει ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μοντέλου, ωστόσο στη πορεία το πρότζεκτ κάπου «ασχήμυνε» αν και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται επιτυχημένο αφού σίγουρα παρουσιάζει ένα βάγκον μοντέλο το οποίο ξεχωρίζει, έστω και αν αυτό γίνεται με το λάθος τρόπο.

Για αυτούς που αναρωτιούνται για ποιο αυτοκίνητο πρόκειται, οι εικόνες κάνουν λόγο πως ένα Volvo V70 κρύβεται κάτω από το ιδιαίτερο αυτό «αμάξωμα» που μπορείτε να δείτε στις εικόνες.
 
Οι μωβ ζάντες είναι όλα τα λεφτά, ενώ το αμάξωμα θα λέγαμε πως θυμίζει έντονα γυψοσανίδα η οποία χρειάζεται στοκάρισμα και βάψιμο. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο όταν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κυκλοφορεί στο δρόμο, σίγουρα θα τραβά πάνω του τα βλέμματα, όπως κάνουν άλλα ιδιαίτερα βάγκον.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις