Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έρευνα Ford: Τα υβριδικά van αποτελούν μια βιώσιμη λύση

11/7/2019

Ενθαρρυντικά είναι τα αποτελέσματα των δοκιμών που πραγματοποίησε η Ford στο Λονδίνο χρησιμοποιώντας ένα στόλο από είκοσι Ford Transit Custom Plug-In Hybrid van, τρεις μόλις μήνες μετά την καθιέρωση του πράσινου δακτυλίου (ULEZ) στη βρετανική πρωτεύουσα.

Στο πλαίσιο της δοκιμής, συνεργαζόμενες εταιρείες, όπως οι Heathrow Airport, Sky, Speedy Hire, Transport for London και Vodafone, ενέταξαν στο στόλο τους υβριδικά οχήματα σε πρωτότυπη μορφή με στόχο τον περιορισμό των εκπομπών ρύπων κατά τη διάρκεια των καθημερινών τους δραστηριοτήτων και την επίτευξη ενός καθαρότερου και πιο αθόρυβου περιβάλλοντος στις πόλεις.
 
Η Ford έχει ήδη ενσωματώσει πολλά από τα ευρήματα από τη δοκιμή αυτή με στόχο τη βελτιστοποίηση της έκδοσης παραγωγής του Transit Custom Plug-In Hybrid που θα αρχίσει να πωλείται στα τέλη του 2019. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη συμβολή του 1.0L EcoBoost βενζινοκινητήρα, η συνολική αυτονομία του μοντέλου αυξάνεται σε 500 km βάζοντας έτσι τέλος στις όποιες ανησυχίες των διαχειριστών στόλων επαγγελματικών οχημάτων στο συγκεκριμένο τομέα. 
 
Η Ford θα προβεί σε περαιτέρω δοκιμές σε Κολωνία και Βαλένθια.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις