Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εσύ για πόσα λεφτά τα οδηγούσες;

28/11/2019

Ενώ οι σχεδιαστές των εταιριών προσπαθούν να κάνουν τα αυτοκίνητα τους όσο ομορφότερα γίνεται, μερικοί απλά θέλουν να ξεχωρίσουν. Δείτε απίστευτες περιπτώσεις που σε κάνουν να απορείς για το πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν ορισμένοι ιδιοκτήτες.

Έχουμε δει ανά καιρούς αρκετές περιπτώσεις που ιδιοκτήτες αυτοκινήτων βγάζουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες επάνω στα οχήματα τους. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο ακραίες περιπτώσεις αυτών.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπάνε τα παπούτσια και ξοδεύουν ολόκληρες περιουσίες σε αυτά. Υπάρχει και κάποιος που θέλησε μέχρι και να τα οδηγήσει.


Εάν ο Batman περνούσε οικονομικές δυσκολίες, θα έπρεπε να μειώσει και τα μεταφορικά του έξοδα. Ας γνωρίσουμε την πιο προσιτή έκδοση του Batmobile.


Όταν θες να νιώθεις ανώτερος από τους άλλους και απλά χάνεις το μέτρο. Είπαμε να αποκτήσεις μία SUV αίσθηση, αλλά όχι να ανεβάσεις ένα sedan στα 2μιση μέτρα.


Είναι van, είναι τροχόσπιτο, είναι μωβ και είναι καρχαρίας. Είναι πραγματικά κρίμα πως μερικοί άνθρωποι έριξαν τόση πολλή δουλειά στο συγκεκριμένο project με το αποτέλεσμα να μην τους δικαιώνει.


Ένας σκαραβαίος μοναδικός στον κόσμο. Λογικά είναι το μεταφορικό μέσο για κάποιον υποστηρικτή του Halloween ο οποίος τυχαίνει να λατρεύει τις χελώνες. Ελπίζουμε να μην υπονοεί τίποτα για τις επιδόσεις του μοντέλου.


Ένα σχολικό για 3 άτομα; Κάποιος συνάνθρωπος με μεγάλη φαντασία αποφάσισε πως θέλει να έχει ταυτόχρονα στο γκαράζ του μία Cadillac και ένα σχολικό λεωφορείο. Το πέτυχε.


Ίσως η πιο άχρηστη μετατροπή που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ. Κάποιος μάλλον ήθελε να αποδείξει πως έχει μηχανολογικές γνώσεις άλλου επιπέδου και ήθελε να το αποδείξει. Τι να πεις;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις