Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ευρωπαϊκή αναγνώριση για την καινοτομία των ελαστικών KUMHO

24/4/2018

Τα ελαστικά της εταιρείας KUMHO έχουν τύχει μεγάλης αναγνώρισης τόσο σε Πανευρωπαϊκό όσο και Παγκόσμιο επίπεδο καθώς έχουν τιμηθεί με μία σειρά βραβείων σχεδίασης.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη επιτυχίας από την αναγνώριση και επιβράβευση σου. Τα ελαστικά της εταιρείας KUMHO τιμήθηκαν με τα τρία παγκοσμίως μεγαλύτερα βραβεία σχεδίασης – Red Dot Award (Γερμανία), iF International Forum Design (Γερμανία), και International Design Excellence Awards (ΗΠΑ). Στη συγκομιδή προστέθηκαν οι διακρίσεις Good Design (Ιαπωνία), Good Design (Κορέα) και Green Good Design (ΗΠΑ), διαμορφώνοντας μία πολύ επιτυχημένη χρονιά.

Στις καινοτομίες των τελευταίων ετών περιλαμβάνονται: 15 σειρές ελαστικών, ελαστικά 32 ιντσών για SUV, χάραξη πέλματος με λέιζερ, έγχρωμα ελαστικά, ακόμα και αρωματικά ελαστικά. Η εταιρία ήταν η πρώτη που πιστοποιήθηκε με Nordic Swan Eco-Label.

Ο σχεδιασμός πρωτοτύπων ελαστικών για παγκόσμιους κατασκευαστές έχει αποφέρει αξιοσημείωτα προϊόντα όπως: Το εξαιρετικά χαμηλού προφίλ ελαστικό ΅MaxploΆ που αλλάζει σχήμα ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες και το ΅SmasherΆ, που διαθέτει πλάκες αναρρόφησης και τακούνια πέλματος που θυμίζουν ακονιστήρια.

Η φιλοσοφία Kumho ΅MaxploΆ
Ανάμεσα στα εξειδικευμένα ελαστικά OE που προέχονται από το μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι το ECSTA V720 το οποίο τοποθετείται στάνταρ το συναρπαστικό  Dodge Viper ACR645bhp. Επίσης, το ECSTA V70A με το οποίο τρέχουν όλα τα μονοθέσια BAC Monos και χρησιμοποιούσαν όλα τα 2000 MK2 Mini John Cooper Works GP.

Οικολογικά διαπιστευτήρια
Τα ελαστικά Kumho KH27 Ecowing ES01– επιλέχθηκαν ειδικά για τη χαμηλή αντίσταση κύλισης και το ελάχιστο επίπεδο θορύβου, έχοντας λάβει κορυφαία βαθμολογία στους τομείς αυτούς σε μία δοκιμή ελαστικών ADAC. Ακόμα πιο πρόσφατες προθήκες στην ΅πράσινηΆ σειρά του Kumho είναι το βραβευμένο Eco Sense SE11 και το WattruN VS31 που διατίθεται τώρα σε δύο διαστάσεις – και οι δύο χαράξεις έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά των οικολογικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις