Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα μοντέλα που εφοδιάζονται με την σύγχρονη τεχνολογία Twin Engine είναι της σειράς 90 όπως και των νέων μοντέλων της σειράς 60.

Γιατί ξεχωρίζει το Twin Engine της Volvo

3/4/2019

Η Volvo ως μια εταιρεία που πάντα πρωτοπορούσε παρουσιάζει μια νέα προηγμένη τεχνολογία που συνδυάζει κινητήρα εσωτερικής καύσης μαζί με ηλεκτροκινητήρα.

Η τεχνολογία Twin Engine για τα υβριδικά αυτοκίνητα plug-in συνδυάζει την αβίαστη απόδοση με επιλογή λειτουργίας οδήγησης (Drive Mode) από τον οδηγό για να ταιριάζει σε κάθε ανάγκη που εκείνος επιθυμεί.
 
Τα αυτοκίνητα Twin Engine της σουηδικής εταιρείας προσφέρουν μία από τις πιο ισχυρές και ακόμα πιο αποδοτικές οδηγικές εμπειρίες που διατίθενται σήμερα. Ένας μη συμβιβαστικός συνδυασμός ηλεκτρικής ισχύος καθαρής μπαταρίας και ένας αποδοτικός βενζινοκινητήρας δίνουν νέο νόημα στην ευελιξία και στην εμπειρία οδήγησης που δεν θα ξεχάσετε. Η έξυπνη υβριδική τεχνολογία Twin Engine της Volvo Cars έχει προστεθεί σε κάθε νέο μοντέλο που ξεκίνησε από το 2014.
 
Λειτουργίες οδήγησης (Drive Mode) για κάθε περίσταση:
 
Η Volvo έχει σχεδιάσει τα υβριδικά μοντέλα Twin Engine plug-in για να καλύψουν τις απαιτητικές ανάγκες των οδηγών της. Με μια σειρά από λειτουργίες οδήγησης για να επιλέξετε όπως η Pure, την λειτουργία Power ή μεγιστοποιώντας την απόδοση σε Hybrid λειτουργία.
 
Pure
Σε λειτουργία Pure το αυτοκίνητό σας χρησιμοποιεί μόνο ηλεκτρική ισχύ. Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία επιτρέπει σε πολλούς ανθρώπους τη δυνατότητα να μετακινούνται καθημερινά προς και από την εργασία σε λειτουργία Pure, εξαλείφοντας έτσι τις εκπομπές και εξοικονομώντας το κόστος των καυσίμων.
 
Hybrid
Σε λειτουργία Hybrid, το μοντέλο Twin Engine χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό μοτέρ και τον κινητήρα εσωτερικής καύσης για την καλύτερη δυνατή απόδοση, μεγιστοποιώντας την απόδοση ενώ ελαχιστοποιούν τις εκπομπές ρύπων. Η υβριδική λειτουργία είναι βέλτιστη για τις περισσότερες συνθήκες οδήγησης.


 
Power
Όταν σας αρέσει η επιθυμία για μια πιο σπορ οδηγική εμπειρία, επιλέξτε τη λειτουργία Power. Συνδυάζει τη δύναμη του ηλεκτροκινητήρα και της μηχανής καύσης για να προσφέρει μια πραγματική οδηγική εμπειρία υψηλής απόδοσης.
 
AWD
Αυτή η λειτουργία προσφέρει σταθερή κίνηση σε όλους τους τροχούς κατόπιν ζήτησης. Το πλεονέκτημα της δυνατότητας χειροκίνητης επιλογής AWD είναι ότι ο οδηγός μπορεί να το χρησιμοποιήσει όταν χρειάζεται ή να επιλέξει να εξοικονομεί ενέργεια για αργότερα.
 
Save
Εάν η μπαταρία είναι φορτισμένη, αυτή η λειτουργία επιτρέπει στον οδηγό να "παγώσει" το επίπεδο της μπαταρίας και να το αποθηκεύσει για μελλοντική χρήση με το Pure Electric drive. Από την άλλη πλευρά, εάν η μπαταρία είναι χαμηλή, ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μηχανή καύσης για να φορτίσει την μπαταρία σε ένα ορισμένο επίπεδο για μεταγενέστερη χρήση με το Pure Electric drive.
 
Φόρτιση & Drive
Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερος τρόπος για να μεταβείτε στην ηλεκτρική κινητικότητα. Η Volvo προσφέρει μια εύκολη και γρήγορη χρήση της τεχνολογίας που κάνει την καθημερινότητα σας εύκολη και ευχάριστη. Μπορείτε να φορτίσετε το Volvo σας είτε στο σπίτι, στο γραφείο ή στο κέντρο της πόλης, θα το βρείτε τόσο εύκολο όσο η φόρτιση του τηλεφώνου σας.
 
Τα μοντέλα που εφοδιάζονται με την σύγχρονη τεχνολογία Twin Engine είναι της σειράς 90 όπως και των νέων μοντέλων της σειράς 60.


•    XC90 T8 Twin Engine 400 PS
•    S90 T8 Twin Engine 400 PS
•    V90 T8 Twin Engine 400 PS
•    XC60 T8 Twin Engine 400 PS
•    S60 T8 Twin Engine 400 PS
•    V60 T8 Twin Engine 400 PS


Μην χάσετε το παρακάτω βίντεο για να κατανοήσετε καλύτερα το σύστημα μετάδοσης κίνησης Twin Engine T8 της Volvo:
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις