Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To pit-stop που άλλαξε γενιές στη C-Class.

Η εξέλιξη της C-Class σε ένα pit-stop (+vid)

9/10/2018

Τα pit-stop 1 είναι γνωστά για την απίστευτη ταχύτητα τους, με τους μηχανικούς των ομάδων να δίνουν την κατάλληλη φροντίδα στα μονοθέσια. Ωστόσο πόσο εύκολο είναι σε ένα pit-stop να μετατρέψεις μία παλιά Mercedes C-Class σε μία καινούργια; Οι άνθρωποι της φίρμας το έκαναν και αυτό.

Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν συνέβη στην πραγματικότητα αλλά στο πλαίσιο του νέου διαφημιστικού σποτ της γερμανικής μάρκας, με το οποίο συστήνει το μοντέλο στο κοινό των Ηνωμένων Πολιτειών.
 
Η ιδέα των υπευθύνων ήταν ιδιαίτερα ευφυής και δείχνει μέσα σε 35 δευτερόλεπτα του μηχανικούς να αλλάζουν εν κινήσει μία C-Class πρώτης γενιάς και να τη μετατρέπουν σε αυτή της τέταρτης γενιάς, αλλάζοντας τα πάντα, μέχρι να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Πρώτου δείτε το βίντεο να θυμίσουμε πως η τρέχουσα γενιά C-Class ξεκίνησε το 2014 και αποτέλεσε το πρώτο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε την ολοκαίνουργια (τότε) πλατφόρμα Modular Rear Architecture (MRA) της Mercedes, η οποία είναι σημαντικά ελαφρύτερη με τη χρήση αλουμινίου και χάλυβα υψηλής αντοχής, με αποτέλεσμα τη μείωση του βάρους κατά 100 κιλά.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις