Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σε ότι αφορά το αυτοκίνητο τα καθίσματα είχαν υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά και απ ότι φαίνεται σε κάποια σημεία το χρώμα. Τώρα για το πόσο νόστιμη ήταν η σούπα πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές….

Η νέα Lado-σουπα (+vid)

15/1/2019

Μία παρέα από τη Ρωσία βράζει ένα Lada. Μετά την κρεατόσουπα, την ψαρόσουπα, την κοτόσουπα και όλων των ειδών σούπες, οι απίστευτοι τύποι εφηύραν την Lado-σουπα.

Το θέμα αυτό δεν «σηκώνει» και πολλά λόγια καθώς το βίντεο που ακολουθεί μιλάει από μόνο του.
 
Η γνωστή πλέον παρέα από τη Ρωσία, η οποία κάνει διάφορα ευφάνταστα πειράματα με βάση τα αυτοκίνητα, φαίνεται πώς «πείνασε» και είπε να φτιάξει μία Lado-σουπα. Σωστά διαβάσατε μετά την κρεατόσουπα, την ψαρόσουπα, την κοτόσουπα και όλων των ειδών σούπες, οι απίστευτοι τύποι εφηύραν την Lado-σουπα.
 
Αφού λοιπόν κατασκεύασαν ένα τεράστιο καζάνι για να φιλοξενήσει ένα Lada, το γέμισαν με νερό, αλλά και όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια νόστιμη σούπα, όπως αλάτι, πιπέρι, μπαχαρικά και άλλα. Ένα φορτηγό έφερε τα ξύλα για να ανάψει η φωτιά και να βράσει το νερό και μόλις αυτό συνέβη ένας γερανός βύθισε ένα παλιό Lada με λίγα noodles στο εσωτερικό του προκειμένου να βράσει….

Μετά από μερικές ώρες, η διαδικασία μαγειρέματος ολοκληρώθηκε και ο «σεφ» πήρε σε ένα πιατάκι ένα μικρό δείγμα από τον ζωμό. Σε ότι αφορά το αυτοκίνητο τα καθίσματα είχαν υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά και απ ότι φαίνεται σε κάποια σημεία το χρώμα. Τώρα για το πόσο νόστιμη ήταν η σούπα πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές….
 
Δείτε το βίντεο και καλή σας όρεξη
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις