Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ισχύς πηγάζει από έναν V8 Triton κινητήρα 5,4 λίτρων της Ford με ιπποδύναμη 260 άλογα και 475 Νm ροπής.

Το ξεχωριστό αυτό δημιούργημα βρίσκεται προς πώληση για 7.000 δολάρια.

Jaguar pick-up με μόνο 6.000 ευρώ!

21/9/2018

Σε τιμή ευκαιρίας πωλείται αυτό το μοναδικό «Jaguar» SUV. Για δείτε.

Το F-150 pick-up της Ford είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στις ΗΠΑ με την μάρκα να αναφέρει πως πουλιέται ένα κάθε 35 δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως η Ford κερδίζει πολλά χρήματα από την εμπορική πορεία του και ότι σίγουρα θα βρεις πολλά στους δρόμους της Αμερικής.

Δεν είναι όμως όλα ίδια. Αυτό αποδεικνύεται εύκολα από το μοναδικό pick-up που κατασκεύασε ένας ιδιοκτήτης όταν αποφάσισε να συνδυάσει την αρχιτεκτονική ενός F-150 με μία Jaguar S-Type, δημιουργώντας το πρώτο στον κόσμο Jaguar pick-up!
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, ο ιδιοκτήτης δεν άλλαξε μόνο την εμφάνιση του pick-up αλλά το εξόπλισε και με νέα εξάτμιση, ζάντες aftermarket, νέα φώτα, καινούρια ελαστικά και φρένα. Μεγάλες είναι οι αλλαγές και στον εσωτερικό διάκοσμο αφού ο δημιουργός θέλησε να δώσει μια πιο πολυτελή νότα. Δεν ξέρουμε ωστόσο κατά πόσο τα κατάφερε.

Η ισχύς πηγάζει από έναν V8 Triton κινητήρα 5,4 λίτρων της Ford με ιπποδύναμη 260 άλογα και 475 Νm ροπής.

Το ξεχωριστό αυτό δημιούργημα βρίσκεται προς πώληση για 7.000 δολάρια (6.000 ευρώ) ενώ αν δεν σας αρέσει το χρώμα, ο πωλητής ισχυρίζεται πως μπορεί να το βάψει για επιπλέον 4.000 δολάρια (3.500 ευρώ).

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις