Κάνει καλύτερα «donuts» ένα αυτοκίνητο κoμμένο στα δύο? [video]

26/3/2020

Πόσες φορές έχετε δει ένα κομμένο στα δύο αυτοκίνητο να κάνει τέτοια «donuts»? Γενικότερα πόσες φορές έχετε δει ένα κομμένο αυτοκίνητο να μπορεί να κάνει έστω τα βασικά?

 
 
Υπάρχουν αυτοκίνητα σαν την Ferrari LaFerrari που είναι ιδανικά για να πραγματοποιούν «donuts» λόγω της μεγάλης τους ισχύος στους πίσω τροχούς και το μικρό τους βάρος. Ωστόσο, όσο φυσικό είναι να βλέπεις ένα τέτοιο υπεραυτοκίνητο να κάνει «τα δικά του» στην άσφαλτο, τόσο περίεργο είναι να βλέπεις ένα Volvo V70 κομμένο στην μέση να γυρνάει σαν τρελό κάνοντας με την σειρά του θεαματικά donuts.

To project στο σύνολο του είναι μια εργασία της δημοφιλούς εκπομπής του Youtube με την ονομασία TheHoonigans. Οι συντελεστές στο πρώτο μέρος αγόρασαν το αυτοκίνητο και στην συνέχεια προέβησαν σε επιπλέον τροποποιήσεις, κόβοντας το στη μέση και απογυμνώνοντας πλήρως το εσωτερικό του.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο όλο δημιούργημα και λίγο αργότερα αρχίζει η δράση. Το κομμένο στα δύο V70 πραγματοποιεί κάποια από τα καλύτερα donuts που έχουμε δει το τελευταίο χρονικό διάστημα.
 
 

Tags: VOLVO , VOLVO

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ