Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Lamborghini Aventador σε γραφείο

21/9/2018

Όσοι έχουν να διαθέσουν παραπάνω από 30.000 ευρώ για ένα γραφείο και είναι λάτρεις της Lamborghini, μπορούν να χαρούν, καθώς κάποιος κατασκευαστής επίπλων τους σκέφτηκε…

Αν αυτό που λείπει από τη ζωή σας είναι τα supercar έπιπλα, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε. Αν κουραστήκατε από την πολύωρη καθήλωσή σας στην καρέκλα του γραφείου, σας έχουμε τη λύση που θα απαλύνει τον πόνο σας και θα σας κάνει να ξεχαστείτε πιστεύοντας κάθε στιγμή πως βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι μιας Lamborghini Aventador. Έτσι λοιπόν η λύση έρχεται, αλλά όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο δεν είναι μια Lamborghini που κόπηκε στη μέση ώστε να μετατραπεί σε έπιπλο. 
 
Ουσιαστικά μιλάμε για ένα γραφείο που κατασκευάζει κατά παραγγελία η πολωνική Design Epicentrum το οποίο και διατίθεται σε 200 διαφορετικά χρώματα. Η «μούρη» της Lamborghini Aventador είναι φτιαγμένη από fiberglass, ενώ το υπόλοιπο γραφείο είναι από MDF. Στο πεδίο των διαστάσεων σημειώνουμε πως θα χρειαστείτε αρκετά μεγάλο δωμάτιο για να χωρά το εν λόγω γραφείο καθώς το πλάτος του ορίζεται στα 1.900 χλστ., το βάθος του στα 1.600 χλστ. και το ύψος του στα 800 χλστ..

Σημειώνουμε ότι το «μοντέλο» της πολωνικής εταιρείας θα διατεθεί σε 44 κομμάτια. Όταν, όμως, θες κάτι που να μοιάζει με Lamborghini, ακόμα και αν δεν είναι, θα πρέπει να το πληρώσεις. Δεν μας κάνει, λοιπόν, εντύπωση που το ακριβό «μοντέλο», τιμάται σιτς 30.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις