Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ισχύς του μοντέλου πηγάζει από έναν V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 5,0 λίτρων.

Η ισχύς του μοντέλου πηγάζει από έναν V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 5,0 λίτρων.

O εσωτερικός διάκοσμος είναι πραγματικά ανέπαφος.

Lexus LC 500 σε καλή τιμή!

21/5/2018

Ευκαιρία θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει αυτή εδώ την LC 500 λόγω της χαμηλής τιμής της. Ποιο είναι όμως το προβληματάκι της;

Μπορεί στην Ελλάδα να μην είμαστε συνηθισμένοι στα φαινόμενα της έντονης χαλαζόπτωσης, όμως είναι γνωστό πως μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές στα αυτοκίνητα, αν αυτά μείνουν απροστάτευτα και δεν έχουμε προβλέψει να τα μεταφέρουμε σε ασφαλές μέρος.

Ενώ λοιπόν το χαλάζι μπορεί να είναι πραγματική καταστροφή για τους ιδιοκτήτες, είναι θείο δώρο για όλους όσους ψάχνουν να αγοράσουν σε εξευτελιστική τιμή κάποιο πολυτελές αυτοκίνητο που δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν με άλλο τρόπο. Για παράδειγμα, το Lexus LC 500 που βλέπεται στις φωτογραφίες βρίσκεται αυτή την στιγμή σε δημοπρασία, όντας θύμα μιας χαλαζόπτωσης που όπως μπορείτε να δείτε, προκάλεσε ζημιές σε όλο το αμάξωμα του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο οδόμετρο του έχει μόνο 20.000 χιλιόμετρα ενώ φαίνεται ξεκάθαρα πως ο εσωτερικός διάκοσμος είναι πραγματικά ανέπαφος. Αυτή την στιγμή η μεγαλύτερη προσφορά είναι μόλις 20.000 ευρώ, αρκετά λιγότερα από τις 85.000 ευρώ που κοστίζει κατά την άποψη των ειδικών.

Η ισχύς του μοντέλου πηγάζει από έναν V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 5,0 λίτρων με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Θα το αγόραζες;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις