Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μία νέα οπτική πρόσφερε στο Mazda MX-5 η Mitsuoka, η οποία έδωσε στο δημοφιλές roadster μία υπόσταση «Rock Star».

Αντλώντας έμπνευση από το σχεδιασμό της Chevrolet Corvette δεύτερης γενιάς, το MX-5 της Mitsuoka είναι η αλήθεια πως δεν μοιάζει με το όχημα που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της Mazda.

Mazda MX-5: Πώς έγινε «Rock Star»

17/10/2018

Μία νέα οπτική πρόσφερε στο Mazda MX-5 η Mitsuoka, η οποία έδωσε στο δημοφιλές roadster μία υπόσταση «Rock Star».

Αντλώντας έμπνευση από το σχεδιασμό της Chevrolet Corvette δεύτερης γενιάς, το MX-5 της Mitsuoka είναι η αλήθεια πως δεν μοιάζει με το όχημα που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της Mazda και αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στη νέα σχεδίαση που έλαβε το αμάξωμα του Rock Star, το οποίο μιμείται τις γραμμές της κλασικής Corvette.
 
Ξεκινώντας από το εμπρόσθιο μέρος το αυτοκίνητο έχει λάβει ένα καπό με ενσωματωμένους δύο αεραγωγούς, ενώ η πρόσοψη χαρακτηρίζεται από τους μεταλλικούς κυκλικούς προβολείς. Προχωρώντας προς τα πίσω συναντούμε στο πίσω μέρος των μπροστινών φτερών, χαμηλά, επιπλέον αεραγωγούς, ενώ το οπίσθιο μέρος ακολουθεί το μπροστά έχοντας κυκλικά φωτιστικά σώματα και δύο μεταλλικά «φτερά» που έχουν το ρόλο του προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό η Mitsuoka προσφέρει πολλές επιλογές που μπορεί ο καθένας να τις προσαρμόσει ανάλογα με τις ανάγκες του, ενώ τα δερμάτινα καθίσματα και το δερμάτινο τιμόνι είναι μέρος του βασικούς εξοπλισμού.
 
Αν και το Rock Star έχει στιλ Corvette, οι οδηγοί δεν θα πρέπει να προσδοκούν την απόδοση Corvette, καθώς το μοντέλο διαθέτει τον κινητήρα SKYACTIV-G 1,5 λίτρων που προσφέρει 132 ίππους και 152 Nm ροπής και μπορεί να συνδεθεί είτε με εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο είτε με το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.
 
Το Rock Star της Mitsuoka Motors είναι διαθέσιμο για την αγορά της Ιαπωνίας και το κόστος απόκτησης ξεκινά από τα 4,688,200 γιεν (περίπου 36.200 ευρώ).

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις