Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μεθυσμένος κυκλοφορεί με άρμα και ισοπεδώνει τα πάντα

27/3/2020

Τα πιο απίστευτα γεγονότα, συμβαίνουν πάντα στη Ρωσία. Εκεί που είναι πιθανό, ένα ερπυστριοφόρο άρμα, να κλαπεί από μεθυσμένο άνδρα, να βγει στους δρόμους, και να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο και ένα κατάστημα, για να πάρει ένα μπουκάλι κρασί...

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβει στη Ρωσία, όπου ένας μεθυσμένος νεαρός άνδρας έκλεψε ένα ερπυστριοφόρο άρμα και βγήκε στους δρόμους. Το τανκ, το οποίο έχει τον ρόλο της μεταφοράς προσωπικού σε περίοδο εκστρατείας, οδηγήθηκε αρχικά από τον νεαρό σε ένα δάσος, πριν φτάσει στην πόλη της Apatity, η οποία δεν απέχει και πολύ από τα σύνορα με τη Φιλανδία.
 
Παρά την απομακρυσμένη της θέση, η πόλη φιλοξενεί περίπου 60.000 κατοίκους και έχει στενά δρομάκια, κάτι το οποίο δεν άφησε ασυγκίνητο τον μεθυσμένο οδηγό, ο οποίος είπε να κάνει μια βόλτα και από εκεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο μάρκας Daewoo, πριν βάλει τέλος στην τρελή πορεία του «κατεβάζοντας» μια βιτρίνα καταστήματος.

Σύμφωνα με αναφορές ο οδηγός, κατέβηκε από το άρμα και μπήκε μέσα στο κατάστημα παίρνοντας ένα μπουκάλι κρασί, προτού τον συλλάβουν οι αστυνομικές αρχές.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις