Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δυστυχώς έχει «πληγωθεί» και στο σασί του.

Η τιμή της στην Ελλάδα αρχίζει από τις 97.170 ευρώ.

Το αυτοκίνητο είναι στην έκδοση M40i.

Θα χρειαστεί να γίνει αλλαγή αερόσακων, αφού αυτοί άνοιξαν λόγω του σφοδρού χτυπήματος που δέχτηκε το αυτοκίνητο.

Μήπως ζητούν πολλά για τρακαρισμένη X4;

15/10/2018

Ελάχιστα μεταχειρισμένη Χ4 Μ40i μπλέχτηκε σε σφοδρό τρακάρισμα και τώρα τίθεται σε δημοπρασία. Μήπως ζητούν πολλά;

Eίσαι κάποιος που θέλει τη νέα Χ4 ή γνωρίζεις κάποιον που θα ήθελε να την αγοράσει αλλά δυστυχώς δεν έχει τα περίπου 60.000 ευρώ που απαιτούνται για την αγορά; Tότε ίσως αυτή η ελαφρώς μεταχειρισμένη αλλά και τρακαρισμένη Χ4 μπορεί να είναι η λύση.

Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες βρίσκεται σε δημοπρασία στην ιστοσελίδα Copart με τον ιδιοκτήτη να έχει ορίσει την τιμή εκκίνησης στα 22.400 δολάρια (19.300 ευρώ) για όποιον επιθυμεί να την αγοράσει και να επιχειρήσει να την επισκευάσει ή να την κρατήσει για ανταλλακτικά.

Στην περιγραφή της αγγελίας γίνεται λόγος πως εκτός από τις ζημιές που μπορούμε να δούμε όλοι στο εμπρός μέρος της X4, δυστυχώς έχει «πληγωθεί» και στο σασί του, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το εύρος της ζημιάς. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί πως θα χρειαστεί να γίνει αλλαγή αερόσακων, αφού αυτοί άνοιξαν λόγω του σφοδρού χτυπήματος που δέχτηκε το αυτοκίνητο.

Σημειώνουμε πως το αυτοκίνητο βρίσκεται στην έκδοση M40i που εξοπλίζεται με έναν 6κύλινδρο 3λιτρο κινητήρα απόδοσης 360 ίππων και 500 Νm ροπής που μπορεί και επιταχύνει το μοντέλο μέχρι τα 100 χλμ./ώρα σε μόνο 4,8 δευτερόλεπτα της οποίας. Η τιμή της στην Ελλάδα αρχίζει από τις 97.170 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις