Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μια Ferrari για το χωράφι

6/4/2019

Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε ξαφνικά στο δρόμο ένα φορτηγάκι με τα σήματα της Ferrari; Νομίζετε ότι είναι αδύνατον; Κάνετε λάθος.

H Ferrari είναι πασίγνωστο ότι δεν φτιάχνει φορτηγάκια. Ακόμα και όταν μάρκες σαν την Lamborghini, την Maserati και την Aston Martin μπήκαν γερά στα SUVs, η ιταλική εταιρεία παρέμεινε εκτός παιχνιδιού. Τι πρέπει να κάνουν όμως οι οπαδοί της Ferrari όταν βλέπουν πως η εταιρεία τους δεν παίρνει τέτοιου είδους «πρωτοβουλίες»?
Όπως έγινε γνωστό μέσα από τα μέσα δικτύωσης, στην Φλόριντα των ΗΠΑ ένας μεγάλος θαυμαστής της Ιταλικής εταιρείας, βρήκε την δίκη του λύση φτιάχνοντας ένα φορτηγάκι του 1980 να μοιάζει σαν Testarossa εκείνης της εποχής.


 
Έχει παντού τα σήματα της Ferrari, μπροστά, στα πλάγια ενώ και πίσω εκτός από το αλογάκι έχει το έμβλημα της Τestarossa. Δεν έχει γίνει ακριβές πως είναι οι εσωτερικοί του χώροι αλλά επειδή γίνεται αντιληπτό πως το φορτηγάκι στην αρχή ήταν κάποιο Τοyota εκείνης της εποχής, φανταζόμαστε πως το εσωτερικό του θα είναι ..«ιαπωνικό»

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις