Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο νικητής με τα νέα του ελαστικά

Διαβάστηκε από 5306 αναγνώστες - 4/5/2020

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της Αγοράς Αυτοκινήτου τοποθέτησε το νέο σετ ελαστικών Kumho, στο κατάστημα Tora Elastika. Εσύ είσαι έτοιμος για την επόμενη συμμετοχή σου με στόχο μία τετράδα ελαστικών;

Για άλλη μια φορά η Αγορά Αυτοκινήτου πραγματοποίησε έναν τεράστιο διαγωνισμό με νικητή έναν από εσάς. Αυτή τη φορά μεγάλος κερδισμένος αναδείχθηκε ο Μπαλλής Τριαντάφυλλος από την Αθήνα ο οποίος όπως βλέπετε στην φωτογραφία, ήδη χαίρετε τα νέα του ελαστικά.

Η τοποθέτηση των Kumho ελαστικών έλαβε χώρα στο κατάστημα του συνεργάτη μας Μαγγανάρη Αναστάσιου επί της οδού Θηβών 263 στο Αιγάλεω. Το έμπειρο προσωπικό του Tora Elastika αντικατέστησε τα λάστιχα του μεγάλου νικητή, ο οποίος μπορεί πλέον να χαρεί ένα ακόμα πιο ασφαλές οδηγικά καλοκαίρι και να αφαιρέσει ένα μεγάλο άγχος από τα πάγια έξοδα του αυτοκινήτου του.



Το μόνο που χρειάστηκε να κάνει, είναι να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό και να συμπληρώσει τα στοιχεία του, όπως και οι προηγούμενοι νικητές.

Εάν θέλεις και εσύ να κερδίσεις ένα ολοκαίνουργιο σετ ελαστικών, μείνε συντονισμένος για τον επόμενο διαγωνισμό της Αγοράς Αυτοκινήτου που θα έρθει σύντομα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις