Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το σχέδιο είναι μία μίξη του μονοθεσίου της Ferrari και του Fiat 500.

Το smart εγινε μονοθέσιο.

Το Cygnet.

Η MiTo σε F1.

Από την «παρέα» δεν θα μπορούσε αν απουσιάσει η Ιαπωνία με το Honda S660.

Aυτοκίνητα πόλης έγιναν μονοθέσια

23/3/2018

Aπλετο χρόνο αλλά και μεγάλη φαντασία είχαν ανεξάρτητοι σχεδιαστές, οι οποίοι έβγαλαν στο χαρτί τις ιδέες τους, μετατρέποντας σε μονοθέσια της Formula 1 πέντε αυτοκίνητα πόλης. Δείτε περισσότερα.

Η Ferrari, η Mercedes και η Alfa Romeo είναι από τις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Formula 1 που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο όχι με τα μονοθέσια τα οποία δημιούργησαν σχεδιαστές, οι οποίοι έβαλαν στο σώμα μονοθεσίου της F1 πέντε οδικά μοντέλα ισάριθμων εταιρειών.
 
Όπως μπορείτε να δείτε το πρώτο σχέδιο είναι μία μίξη του μονοθεσίου της Ferrari και του Fiat 500, τη σκυτάλη παίρνει το «έξυπνο» μονοθέσιο της Mercedes που έχει ενισχυθεί από το αμάξωμα ενός smart, που έχει ενισχυθεί και από μία διαφορετικού τύπου αεροτομή σε σχέση με τον ιταλό αντίπαλό του.

Παρόλο που η Aston Martin έκοψε από τη γραμμή παραγωγής τη Cygnet το 2013, αυτό δεν εμπόδισε τους σχεδιαστές να τη θυμηθούν και να τη μετατρέψουν σε μία Red Bull, κάτι που έκαναν και με την MiTo την οποία και μετέτρεψαν σε μονοθέσιο της Sauber Alfa Romeo στην επανεμφάνιση της ιταλική φίρμας στου αγώνες της F1.
 
Τέλος, από την «παρέα» δεν θα μπορούσε αν απουσιάσει η Ιαπωνία με το Honda S660 να έχει γίνει μια Toro Rosso, σε ένα μονοθέσιο που θυμίζει περισσότερο αγωνιστικό αυτοκίνητο ηλεκτρονικού παιχνιδιού.      

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις