Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Porsche τσακώνεται με πυροσβεστικό

17/8/2017

Την Porsche την έχουμε συνδυάσει με ταχύτητα. Στην Τσεχία, όμως, έγινε το απίστευτο. Μία Porsche έγινε η αιτία να καθυστερήσει ένα πυροσβεστικό όχημα και να υπάρξει και καυγάς.

Συγκεκριμένα ενώ το πυροσβεστικό όχημα βρισκόταν εν κινήσει, συνάντησε μπροστά του την Porsche 911. Ωστόσο αντί ο οδηγός του αυτοκινήτου να διευκολύνει, κάνοντας στην άκρη, το πυροσβεστικό όχημα, εκείνος παρέμεινε στη μέση του δρόμου, μην επιτρέποντας του να περάσει.
 
Αμέσως μετά τόσο οι πυροσβέστες όσο και ο οδηγός της Porsche κατέβηκαν κάτω από τα οχήματά τους, με την ατμόσφαιρα να είναι σαφώς τεταμένη, χωρίς ωστόσο η κατάσταση να ξεφύγει.
 
Όπως φαίνεται οι πυροσβέστες είχαν καλέσει νωρίτερα τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες λίγω αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο να κάψουν ένα πρόστιμο ύψους 400 ευρώ περίπου στον οδηγό και αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης από 6 έως 12 μήνες.
 
Δεν γνωρίζουμε αν πριν από το βίντεο έχει κάτι συμβεί μεταξύ τους, ωστόσο αυτό είναι ένα περιστατικό που σπάνια βλέπουμε.



 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις