Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο ιδιοκτήτης αναφέρει πως το Golf R λειτουργεί σαν καινούριο.

Tο 2λιτρο TSI μοτέρ αλλάχθηκε όταν εισχώρησε σε αυτό μεγάλη ποσότητα νερού.

Πουλά μισοτιμής VW Golf R με «θεματάκια»

9/11/2018

Το γερμανικό αυτό hot hatch πωλείται σε αγγελία σε τιμή χώρα. Γιατί όμως;

Το Volkswagen Golf R μπορεί να έχασε 10 άλογα σε ιπποδύναμη λόγω των νέων κανονισμών γύρω από τα τεστ εκπομπών αερίων ρύπων, ωστόσο παραμένει ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά μοντέλα της hot-hatch κατηγορίας.

Με την τιμή του στην Ελλάδα να ξεπερνά τις 46.500 ευρώ, δεν είναι λίγοι αυτοί που κοιτάζουν στην αγορά μεταχειρισμένων για ένα τέτοιο μοντέλο σε τιμή ευκαιρίας. Αυτή η ώρα ήρθε, αφού στο eBay δημοσιεύτηκε μια αγγελία πώλησης ενός Golf R με τιμή 19.651 ευρώ, με τις φωτογραφίες να φανερώνουν πως το αυτοκίνητο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και με το οδόμετρο να γράφει μόνο 20.523 χιλιόμετρα.

Γιατί όμως αυτό το Golf R πωλείται περίπου 60% φθηνότερα από ένα ολοκαίνουριο μοντέλο, την στιγμή που η ζήτηση είναι τεράστια και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι φαινομενικά άριστη; O λόγος είναι ότι, όπως αποκαλύπτεται, το 2λιτρο TSI μοτέρ αλλάχθηκε όταν εισχώρησε σε αυτό μεγάλη ποσότητα νερού. Ο ιδιοκτήτης αναφέρει πως η αντικατάσταση του ήταν επιτυχημένη και ότι το Golf R λειτουργεί σαν καινούριο λέγοντας πως δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία για την αξιοπιστία του ενώ ισχυρίζεται πως το νερό δεν ήρθε σε επαφή με τον εσωτερικό διάκοσμο.

Εσείς τι θα κάνατε; Θα ρισκάρατε να το αποκτήσετε;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις