Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To Subaru WRX STI το οποίο έχει κάνει καριέρα στον κινηματογράφο αναμένεται να μπει σε δημοπρασία.

οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα ποσό μεταξύ των 20.000 - 25.000 δολαρίων (περίπου 7.800 - 22.200 ευρώ).

Πωλείται Subaru WRX STI του... σινεμά

15/11/2018

Ένα Subaru WRX STI το οποίο έχει κάνει καριέρα στον κινηματογράφο αναμένεται να μπει σε δημοπρασία.

Το 2017 έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους η ταινία με τίτλο Baby Driver. Η αλήθεια είναι πως το εν λόγω έργο δεν διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας και ίσως αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας που όλοι όσοι την έχουν δει θυμούνται ως πρωταγωνιστή, όχι το όνομα κάποιου ηθοποιού, αλλά ένα Subaru WRX STI το οποίο έλαβε μέρος.
 
Μάλιστα για τα γυρίσματα των σκηνών δράσης που συμμετείχε το ιαπωνικό μοντέλο η εταιρεία με την επωνυμία All Pro Subaru δημιούργησε πέντε τέτοια αυτοκίνητα (και όχι ένα για να είμαστε ακριβείς), ωστόσο το ένα από αυτά βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης νέου ιδιοκτήτη.

Και τα πέντε αυτοκίνητα που τροποποιηθήκαν από την All Pro Subaru δεν φέρουν μεγάλες αλλαγές, ωστόσο αξίζει να πούμε πως κανένα από αυτά δεν έχει τη κίνηση στους τέσσερις τροχούς, με την ισχύ από τον τετρακύλινδρο 2.5 λίτρων κινητήρα να πηγαίνει αποκλειστικά στον πίσω άξονα. Ακόμα εγκαταστάθηκαν ένα νέο οπίσθιο διαφορικό αλλά και το τούρμπο από το STI του 2004, όλα βεβαίως για τις ανάγκες των γυρισμάτων.
 
Σε ότι αφορά το ποσό που αναμένεται να πωληθεί οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα ποσό μεταξύ των 20.000 -  25.000 δολαρίων (περίπου 7.800 -  22.200 ευρώ). Για να πάρετε μία γεύση από το μοντέλο δείτε το παρακάτω βίντεο.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις