Πως ένα πανί μπορεί να σου καταστρέψει το αυτοκίνητο? [video]

Διαβάστηκε από 16293 αναγνώστες - 19/3/2020

Απρόσεκτοι ήταν οι υπεύθυνοι σε αυτήν εδώ την δυναμομέτρηση όταν ξέχασαν ένα μεγάλο κομμάτι πανί κοντά στο αυτοκίνητο που στην συνέχεια ρουφήχτηκε μέσα στο turbo! Δείτε τι έγινε.

 
 
Το να δένεις τέτοια αυτοκίνητα στο δυναμόμετρο θα έλεγε κανείς ότι είναι σαν να τοποθετείς λουρί σε λιοντάρια. Χάρη στην μεγάλη τους ισχύ θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα για να απελευθερωθούν και μέσα στην προσπάθεια τους, μπορεί να προκληθούν ακόμα και ζημιές.

Κάτι τέτοιο έγινε και σε αυτή την περίπτωση. Κατ αρχάς, δεν έχει γίνει γνωστό πότε τραβήχτηκε αυτό το βίντεο ούτε ποιο είναι αυτό το μοντέλο αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: πρόκειται για ένα πραγματικό «θηρίο». Δυστυχώς όμως, πριν αρχίζει η δυναμομέτρηση, κανείς δεν καθάρισε τον χώρο γύρω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα όταν το αυτοκίνητο άρχισε να φτάνει το peak της δύναμης του, το turbo να ρουφήξει μέσα του ένα πανί που είχε ξεχαστεί τρία μαέτρα μακριά.

Ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι φαίνεται να είδε το πανί λίγο πριν αυτό γίνει κομματάκια και εισέλθει μέσα στον κινητήρα και αμέσως σταμάτησε να πατάει γκάζι. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η ζημιά που προκλήθηκε στο μοτέρ.

Δείτε το video.