Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο WRX STI.

Το αρκουδάκι.

Το Τ-Shirt.

Το μοναδικό κουτάλι που προσφέρεται προαιρετικά.

Ολόκληρη η συσκευασία.

Πώς γιορτάζει η Subaru τα 30 χρόνια STI;

10/12/2018

Mε ένα λούτρινο αρκουδάκι αποφάσισε να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος STI η Subaru. Μάθετε τις λεπτομέρειες....

Πριν από 30 χρόνια, το 1988, η Subaru ίδρυσε το τμήμα Subaru Tecnica International (STI) για να προμοτάρει τα σπορ μοντέλα της μάρκας, αρχικά μέσω του παγκόσμιου πρωταθλήματος του WRC, με πραγματικά μεγάλη επιτυχία.

Όντως, το έμβλημα STI συνέδεσε το όνομα του με τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της μάρκας και, ακόμα και σήμερα, το WRX STI αποτελεί ένα από τα ικανότερα τετρακίνητα σεντάν στην αγορά. Πώς όμως αποφάσισε η μάρκα να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος αυτού;
 
Περιέργως, η ιαπωνική μάρκα αποφάσισε να τιμήσει αυτές τις τρεις δεκαετίες λανσάροντας ένα λούτρινο κόκκινο αρκουδάκι που φορά ένα μαύρο «μπλουζάκι» με όνομα STI με τιμή περίπου 32 ευρώ. Και αν αναρωτιέστε γιατί το αρκουδάκι αυτό κρατάει στο ένα του χέρι ένα κουτάλι, ο λόγος είναι ότι η συσκευασία περιλαμβάνει ακόμα πέντε μικρά ιαπωνικά κουτάκια με μπαχαρικά κάρι με την Subaru να χαρακτηρίζει το υλικό αυτό σαν «πηγή ζωής για το τμήμα STI».

Ακόμα, προσφέρεται προαιρετικά με 15 ευρώ ένα άλλο ξεχωριστό κουτάλι ενώ με 37 περίπου ευρώ δίνεται ένα μπλουζάκι με ετικέτα «CURRY IS POWER» (TΟ ΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ).
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις