2 φωτογραφίες »

Πως να καταστρέψεις ένα αυτοκίνητο χωρίς να τρακάρεις [video]

24/3/2020

Πώς μια convertible Chevrolet Camaro μεταμορφώνεται σε «crossover»? Mε 32άρες ζάντες... Πως μπορείς να καταστρέψεις ένα αυτοκίνητο και την τσέπη σου μαζί? Με 32άρες ζαντες...

 
 
Μια από τις πιο μοναδικές Chevrolet Camaro που έχουν κατασκευαστεί ποτε ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν ένας φίλος της μάρκας πήρε ένα τέτοιο μοντέλο στην convertible εκδοχή του και το μετέτρεψε σε ένα «crossover» με ζάντες αλουμινίου 32 ιντσών από την Forgiato, οι πρώτες ζάντες τέτοιου μεγέθους που έχουν φτιαχτεί ποτέ από την εταιρεία.Εκτός από τους τροχούς που σίγουρα τραβούν την περισσότερη προσοχή, η Camaro εξοπλίζεται και με πλήθος άλλων αλλαγών. Πιο συγκεκριμένα, λογικό ήταν να υπάρχει νέα ανάρτηση, νέα βαφή «χαμαιλέοντας» με ειδικά φώτα LED ενώ μέσα στην καμπίνα, υπάρχουν 27 ιντσών τηλεοράσεις στο εσωτερικό των θυρών. Η Camaro αυτή λαμβάνει ακόμα καινούρια δερμάτινα καθίσματα, νέα ηχεία στις θύρες και Xbox One στο πορτ-μπαγκάζ.

Ο επικεφαλής του οίκου Crusader Custom, κ. Corey Jones σημείωσε πως μετά τις τροποποιήσεις αυτές δεν υπάρχει τόσο καλή ποιότητα κύλισης ενώ ο κύκλος στροφής έχει μεγαλώσει σημαντικά. Πληροφορίες  σχετικά με το κόστος δεν έχουν αποκαλυφθεί.
 

Tags: CHEVROLET

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ