Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πως σας φαίνεται αυτή η BMW; Θα θέλατε να βγει στην αγορά;

18/5/2017

Μία ιδιαίτερη έμπνευση ανεξάρτητου σχεδιαστή έρχεται να φέρει ιδέες στην γερμανική εταιρία.

Το τελευταίο διάστημα η αγορά αυτοκινήτου βιώνει την επέλαση των SUV και οι περισσότερες βιομηχανίες προσπαθούν να κοντράρουν το κύμα αυτό με υψηλότερα wagon όπως το Volvo V90 Cross Country και Mercedes-Benz E-Class All-Terrain.

Ποια είναι η απάντηση της Βαυαρικής εταιρίας σε όλα αυτά; Επισήμως τίποτα, όμως πληθαίνουν οι φωνές που θα υποστήριζαν το λανσάρισμα μίας έκδοσης crossover της Σειράς 5.

Εμπνευσμένo από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή XTomi, το executive estate παίρνει μια αναβαθμισμένη ανάρτηση και πλαστική επένδυση σε όλα τα μέρη όπως επίσης αναμορφωμένο προφυλακτήρα και διακοσμητικά αλουμινίου. Αυτό γίνεται εμφανές και από την αντίστοιχη απεικόνιση.

Εν τω μεταξύ, η BMW ετοιμάζεται να ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι  το προγραμματισμένο  λανσάρισμα  της Σειράς 5 Touring. Το όχημα φέρνει μια εξελιγμένη σχεδίαση, πιο ευρύχωρη καμπίνα και τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς.

Οι κάτοικοι της Ευρώπης θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο βενζινοκινητήρων και τριών πετρελαιοκινητήρων, συμπεριλαμβανομένου του M550d xDrive, με ιπποδυνάμεις που κυμαίνονται μεταξύ 187 και 395 αλόγων.
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις