Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Στο «σφυρί» ένα ονειρικό Honda NSX

28/4/2021

Είναι ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται ακόμα σαν αφίσα σε παιδικά δωμάτια. Πόσο θα εκτοξευθεί άραγε η τιμή αυτού του Honda NSX που είναι κυριολεκτικά λες και βγήκε χθες από το εργοστάσιο; Δείτε πόσα χιλιόμετρα έχει διανύσει!

Χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως το απόλυτο supercar της Ιαπωνίας και παραμένει μέχρι σήμερα ένας ζωντανός θρύλος. Το Honda NSX είναι ένα αυτοκίνητο που συνεχώς κερδίζει αξία και, σε περιπτώσεις όπως αυτή, είναι πολύ πιθανό η τιμή να ξεφεύγει για τα καλά.

Το συγκεκριμένο βγήκε από το εργοστάσιο το 1992 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει κάτι παραπάνω από 92.000 χλμ. Η κατάστασή του είναι πραγματικά εξαιρετική και κάθε του επιφάνεια φέρει το εργοστασιακό χρώμα Formula Red. Εξαιρετική είναι η κατάσταση και του εσωτερικού, ενώ έχει προστεθεί και ένα τριάκτινο τιμόνι της Momo. Εννοείται ότι το αυτοκίνητο συνοδεύεται από όλα τα γνήσια εγχειρίδια, το σετ εργαλείων αλλά και ενημερωμένο βιβλίο service.



Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες εξοπλίζεται με έναν 3λιτρο V6 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 270 ίππους και 285 Nm ροπής.  Λόγω των ελαφριών κινούμενων μερών του, αλλά και των ανθεκτικών μπιελών από κράματα τιτανίου, είναι σε θέση να στροφάρει μέχρι και τις 8.300 σ.α.λ. Η κίνηση περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων, ενώ η μοναδική προσθήκη είναι μία aftermarket εξάτμιση.



Η δημοπρασία του συγκεκριμένου Honda NSX αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα και τη στιγμή που γράφεται αυτές οι λέξεις η τιμή έχει εκτοξευθεί ήδη στα 100.000 ευρώ έπειτα από 19 "χτυπήματα". Περισσότερες φωτογραφίες από αυτό το θρυλικό Honda NSX μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας που έχει αναλάβει τη δημοπρασία.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις