Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα Ευτράπελα του κορονοϊού

27/3/2020

Ο Έλληνας είναι ο αδιαμφισβήτητος άρχοντας της πατέντας. Ο Ελληνάρας όμως είναι ο βασιλιάς της επικίνδυνης κουτοπονηριάς. Τι άλλο να συμπεράνουμε όταν μητέρα κρύβει την 6χρονη κόρη της στο πορτ μπαγκάζ για να γλυτώσει τα 150 ευρώ πρόστιμο;

Θα δούμε πολλά και θα ακούσουμε ακόμα περισσότερα τη συγκεκριμένη περιόδο. Με το γενικό lockdown να έχει ζορίσει τους Έλληνες, πολλοί είναι εκείνοι που νομίζουν πως θα ξεγελάσουν ιό και αρχές. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα από τα Χανιά όπου 53χρονη μητέρα συνελλήφθη καθώς μετά από έλεγχο για τη μετακίνηση της, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον χώρο αποσκευών την 6χρονη κόρη της. Καθώς ο νόμος περιορίζει τον αριθμό και τον τρόπο των μετακινήσεων, η συγκεκριμένη γυναίκα προσπάθησε να ξεγελάσει τις αρχές, όμως δεν τα κατάφερε και αυτή τη στιγμή οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
 
Από την άλλη, η δυνατότητα χειρόγραφης βεβαίωσης, απ ότι φαίνεται δεν καλύπτει το ενδεχόμενο του χαρτιού υγείας ως επίσημου έγγραφου. Δεν είναι υποθετικό σενάριο, ένας άντρας στην Αττική, όταν έπειτα από έλεγχο του ζητήθηκε η βεβαίωση μετακίνησης, εκείνος παρουσίασε ένα χαρτί υγείας πάνω στο οποίο με στυλό είχε σημειώσει πως πήγαινε για ψώνια. Μάλλον ήταν από αυτούς που με φρενίτιδα αγόρασαν τις πρώτες μέρες τόνους χαρτιού υγείας και τώρα προσπαθεί να τα αξιοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο.
 
Η συνέχεια ελπίζουμε να έχει ανάλαφρα και διασκεδαστικά παρόμοια σκηνικά όπως το δεύτερο και όχι επικίνδυνα όπως αυτό στα Χανιά.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις