Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τέλος το Ford B-Max

26/7/2017

Σταματά από τη γραμμή παραγωγής της Ford το B-Max, το οποίο θα δώσει τη θέση του στο ανανεωμένο EcoSport.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη, το Ford B-Max αναμένεται να κοπεί από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Ρουμανίας. Τη θέση του πολυμορφικού μοντέλου φαίνεται να παίρνει το ανανεωμένο EcoSport.
 
Οι αριθμοί γύρω από τις πωλήσεις του συγκεκριμένου MPV φαίνεται πως δεν ενθουσίασαν του υπευθύνους, ενώ λέγεται πως έχουν προσλάβει περίπου 1.700 άτομα στο πρώην εργοστάσιο της Daewoo στην Κραϊόβα, οι οποίοι θα ξεκινήσουν την παραγωγή του ανανεωμένου Crossover κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο.
 
Σε ότι έχει να κάνει με την ανανεωμένη εικόνα του EcoSport για τις ευρωπαϊκές αγορές, δεν έχει αποκαλυφθεί επισήμως, με τις φήμες να λένε πως αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
 
Το πιο πιθανό βέβαια είναι το νέο μοντέλο να έχει παρόμοιες προδιαγραφές με την εκδοχή εκείνου των ΗΠΑ. Να σημειώσουμε πως στην Αμερική δεν φέρει πλέον τον εφεδρικό τροχό στην πόρτα του πορτμπαγκάζ έχοντας με αυτό τον τρόπο μια πιο καθαρή εμφάνιση, ενώ δεν γνωρίζουμε επίσης αν στις ευρωπαϊκές θα προσφερθεί η επιλογή τετρακίνησης, όπως συμβαίνει ήδη στις ΗΠΑ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις