Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τεράστια ηλεκτρική επένδυση της VW

12/2/2019

Βάζοντας πολύ υψηλούς στόχους για στην ένταξη της στην ηλεκτροκίνηση η Volkswagen, προχωρά σε μια συνολική επένδυση 800 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε ο γερμανικός όμιλος.

Οι ρυθμοί είναι ιλιγγιώδεις, στην βιομηχανία και οι ανακοινώσεις των εταιριών για επενδύσεις και ανακοινώσεις ηλεκτρικών μοντέλων, διαδέχονται η μια την άλλη!
Ο Γερμανικός όμιλος της VW με χαρά ανακοίνωσε την κατασκευή και 2ου εργοστάσιου στις ΗΠΑ. Η κατασκευή του θα γίνει δίπλα στο υπάρχον, στην Chattanooga του Tennessee. Με την επένδυση αυτή έχει σαν στόχο την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων αφού η νέα μονάδα θα κατασκευάζει μοντέλα πάνω στην πλατφόρμα MEB και θα ξεκινήσει από το 2022.
Στην VW στοχεύουν ψηλά στην Αμερικανική αγορά, και γι αυτό επέλεξαν να δημιουργήσουν την νέα μονάδα δίπλα στο υπάρχον εργοστάσιο τους.

Το 2020 έχουν σκοπό να προωθήσουν στην αγορά 3 ηλεκτρικά μοντέλα (I.D. Crozz, I.D. Buzz, I.D. Hatchback) κι αυτό τους δίνει μεγαλύτερο κίνητρο να κυνηγήσουν την κορυφή. Αυτή θα είναι συνολικά 8η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων, δείγμα της σοβαρής ενασχόλησης τους με την εξέλιξη των πραγμάτων. Κοιτώντας ψηλά λοιπόν η VW προχώρησε σε μια επένδυση που θα την βοηθήσει να κυνηγήσει τον στόχο πώλησης 1 εκατομμυρίου ηλεκτρικών αυτοκινήτων έως το 2025.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις