Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Γυναίκα οδηγός μπήκε στις γραμμές του τρένου με το αυτοκίνητο της γιατί αυτό νόμιζε ότι της είπε το GPS!!!

Το GPS την έριξε στις ράγες (pic)

28/11/2018

Γυναίκα οδηγός μπήκε στις γραμμές του τρένου με το αυτοκίνητο της γιατί αυτό νόμιζε ότι της είπε το GPS!!!

Το GPS έχει μπει για τα καλά στις ζωές όλων των οδηγών παγκοσμίως, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμα και εμείς οι ίδιοι έχουμε εντοπίσει κάποια λάθη στη διαδρομή που μας οδηγεί ο πλοηγός.
 
Ωστόσο όπως φαίνεται μία γυναίκα στις Ηνωμένες Πολιτείες εμπιστεύτηκε περισσότερο από όσο έπρεπε το GPS  και παίρνοντας μία λάθος στροφή, που υποδείχτηκε από το σύστημα πλοήγησης, βρέθηκε πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές! Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook το Αστυνομικό Τμήμα στο Duquesne δημοσιεύοντας μάλιστα και την αντίστοιχη φωτογραφία.

Οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν την οδηγό του λευκού Kia Optima να παίρνει τη στροφή και να μπαίνει μέσα στις γραμμές του τρένου. Έτσι κάλεσαν αμέσως τις αρχές που έφτασαν γρήγορα στο σημείο με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα.
 
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της γυναίκας στις αστυνομικές αρχές, είπε ότι ακολούθησε τις οδηγίες του GPS και πως αυτό της είπε να στρίψει. Προφανώς το σύστημα πλοήγησης την ενημέρωσε για την επικείμενη στροφή, ωστόσο εκείνη κάτι δεν κατάλαβε καλά και «καβάλησε» στις γραμμές.
 
Τέλος να σημειωθεί πως σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα ήταν 100% νηφάλια για οδήγηση περνώντας όλα τα σχετικά τεστ, απλά δεν κατάλαβε σωστά τις οδηγίες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις